maanantai 28. lokakuuta 2013

Viikkokatsaus #13: Crimson Eclipse Prelude

Crimson Eclipse
Niin mikä ihmeen Crimson Eclipse. Kyseessä on jo joskus ollut foorumroolipeli sijoittuen Star Warssin maailmaan. Nyt olemme vanhalla admin porukalla tehneet uuden foorumin ja aloittaneet kaiken kasaamisen alusta. Projekti on vielä kesken, mutta varmaan ensi viikoksi saamme sivuston jaettua muidenkin ihmisten kesken, joten tässä on vain pieni maistiainen mitä siellä on tiedossa.

maanantai 21. lokakuuta 2013

Viikkokatsaus #12: Viidakkoa ja Puppetswar.eu

Viidakko etenee
Tässä on kuluneella viikolla varsinkin viikonloppuna tullut työstettyä tuota viime viikolla esiteltyä viidakko aiheista maaston palasta. Se nyt on edennyt alla olevaan kuosiin, mutta vielä löytyy parantelemisen varaa. Osan siitä saatan jättää kaverini vastuulle, mutta katsotaan nyt miten se etenee.

Welcome to the Jungle
Puppetswar.eu
Tässä on kauppa, jota suosittelen erittäin lämpimästi 40k harrastelijoille. Erittäin kattava ja alati laajentuva tarjonta, joka tukeutuu hyvin yhteen Games Workshopin pelin kanssa. Itse tuli tilattua sieltä läjittäin kamoja uuteen Iron Hands projektiini, jota tulen varmasti täällä blogissakin esittelemään lisää. Sculptit ovat hyvä laatuista ja yleensä tilauksen mukana saa vielä vähän maanantai skulpteja vielä ylimääräisenä mukaan. Todella hyvä kauppa.
Muutama Assault Cannon turret ja läjittäin Bionic osia Iron Hand Space Marineille

maanantai 14. lokakuuta 2013

Viikkokatsaus #11: Viidakkoista maastoa ja hieman Blood Bowlia

Viidakkoista henkeä ruohomatolle
Tässä on ollut työn alla pieni maaston palanen meidän viheriö pelimatollemme, jolla tällä hetkellä on pääasiassa eurooppaan sopivampia puu lajikkeita ja tiesin että kämppikselläni on maasto projekteja varten jemmassa viidakkomaiseen maastoon sopivaa tavaraa, joten eikun tuumasta toimeen. Alkuperäinen idea oli tehdä ihan savesta pieni mäennyppylä, jonka päälle sitten tehdä tämä pieni area terrain, mutta huomasin saven olevan niin helposti murtuvaa, että hankein siihen alle vielä ohutta korkkilevyä suojaamaan sen tärvelemiseltä. Sitten nopeat pienet kivet muutamaan kohtaan, vihreä spray niskaan ja kiviin hieman harmaata ja sitten flokittamaan. Alla näette kuvan vielä kesken eräisestä projektista ja tarkoitus olisi että ensi viikolla voin esitellä sitten valmiin mallin. Ympärillä näkyy siis kasvillisuudeksi tarkoitettua tavaraa.

Hieman on vielä paikattaavaa flokkauksessa, kuten kuvasta näkyy, mutta sitä saa sitten tässä viikon aikana parannella pikku hiljaa.
Blood Bowl lohkopelit loppu
Omalta osaltani olen nyt pelannut paikallisen Blood Bowl liigan lohkopelit loppuun ja viimeisenä matsina oli melko tärkeä matsi. Haltioitani vastassa oli Liskomiesten tiimi ja kisasimme lohkon 3. sijoituksesta. Itselle 3. sija olisi tärkeä, koska 4. sija tarkottaisi että kohtaan omat Ogreni heti ensimmäisessä cup ottelussa, joka tarkottaisi toiselle tiimille varmaa eliminointia. Paineet kyllä katosivat melko hyvin kun rämäytin ekassa kuudessa vuorossa taululle 3 - 0 tilanteen, josta oli hyvä jatkaa sitten eteenpäin. Liskot saivat sitten tehtyä ekalle puolikkaalle vasta TD:n vielä neljännellä yrittämällä. Toinen puoliaika oli sitten liskojen hidasta etenemistä kunnes haltiat saivat lopulta hieman onnella napattua pallon ja viskattua sen eteenpäin ja näin haltiat karkasivat lopussa vielä lopettamaan tuloksen 4 - 1. Tällä hetkellä näyttäisi että Haltiani kohtaavat oman kämppäkaverini haltiat ensimmäisellä cup kierroksella ja Ogreni kohtaisivat taasen juuri äsken voittamani liskomiehet, mutta listat elävät vielä hieman, kun viimeisiä matseja pelataan pois alta.

torstai 10. lokakuuta 2013

League of Legends Music: Get Jinxed!

Get Jinxed
Tämmöinen pikku päivitys keskelle viikkoa. Riot Games on julkaissut uuden hahmon mukana tälle oman pienen musiikkivideon. Ensi kerran kun katsoin olin aika "meh"-fiiliksissä ja ajattelin että ainoa hyvä asia tässä oli että lisää animointia LoL hahmoista, joka on aina jees. Mutta tänä aamuna ennen töihin lähtöä se sitten kolahti ja koko päivän töissä hakannut taka raivossa. Hahmo julkaistiin tänään joten kohta tästä ostamaan ja kokeilemaan. Pitänyt AD:ta opetella pelaamaan muutenkin.

maanantai 7. lokakuuta 2013

Viikkokatsaus #10: League of Legends



League of Legends
Tämä peli tuskin erityisesti esittelyjä kaipaa. Tällä hetkellä tituleerattu maailman suosituimmaksi E-Sportiksi. Moba-tyylinen, kilpailullinen videopeli ja henkilökohtainen pelatuin peli koskaan. XFire huomauttaa 2100 tuntia ja minulla ei ole koko ohjelmaa ollut päivittäin päällä varmaan puoleen vuoteen. Tällä hetkellä Normal pelejä alla 355 voiton verran (häviöitä varmaan noin sama määrä ehkä hieman vähemmän), Rankediä on Season 1 aikana 20, Season 2 aikana 322 ja Season 3 aikana 187. Tällä hetkellä istuskelen Gold II:ssä, kun tipuin reilun kuukauden inaktiivisuuden takia Gold I:stä pois. Vielä olisi tähtäimessä yrittää hankkia itseni tuonne platinan puolelle ennen kuin Season 3 on kasassa.

Oma pelityyli
Itse olen nyt tässä Season 1 keväästä pelannut tätä peli, joka tarkottaisi sitten 2½ vuotta pelaamista tämän pelin parissa, joten oma pelityylini on nähnyt monen moista muodonmuutosta ajan saatossa. Aluksi tietty opettelin pikku hiljaa miten edes peli pelattiin ja ensimmäinen paikka, jota tykkäsin pelata oli keskilinja. Ryze ja Veigar kuuluivat perus hahmoihini siinä vielä accounttia levuttaessa. Sitten siirryin pelaamaan yksin ylälanella, kun peliporukkamme alkoi pikku hiljaa tutustua Viidakossa pelaamiseen. Tuolla opein ehkä ensimmäisen päähahmoni, Malphiten. Silloisena innoittajanani oli GuardsmanBob, joka streamasi melko paljon Malphiteä ja innostuin tämän antamasta CC:stä ja sitten omassa pelaamisessa mahdollisuudesta tappaa toinen kahdesta vihollisesta levelillä kuusi, kun yleensä silloin pelasi yksin kahta vastaan ylälinjalla.

"Caught between a rock and a hard place." -Malphite, Shard of the Monolith
Sitten pian saavuttiin silloin legendaariselle täyslevelille ja alettiin oikeasti pelaamaan. Itselleni jäi noista Malphite ajoista top lane sitten kaveriporukassa omalle vastuulle. Pitkään me pelailtiin vaan kaveriporukalla Rankedeihin meistä ei oikeastaan moni uskaltanut ennen kuin vasta Season 1 loppu puolella. Itse sain sen 20 peliä pelattua. Tuolloin olin vielä Malphitea pelaava. Season 2 startatessa itsekkin uskalluin vähän enemmän pelailemaan rankedejä ja aloimme myös sen aikana pelaamaan kaveri porukalla omaa Ranked tiimiä "Kewt Little Narwhals":ia. Silloinkin normaaliin tapaan kangistuneena paikkasin ylälinjaa. Season kakkosen aikana huomasin silti muutoksen itsessäni. Koska pelasin paljon kaverini kanssa Ranked pelejä ja kaveri oli korkeampi tasoinen niin jäin yleensä last pickiksi ja päädyin usein pelaamaan Supporttia ja tästä tuli minulle toinen peli paikka jota tykkäsin pelata. Noihin aikoihin Yorick oli minun ylälinjan päähahmona, mutta yhtäkkiä Ranked statistiikoissa olikin ihan uusi hahmo, Sona. Sonalla tuli Season kakkosen aikana pelattua 69 peliä ihan hyvällä menestyksellä.

"..." -Sona, Maven of Strings
Season kakkosen lopussa olin jo selvästi enemmän supporttia pelaava pelaaja kuin ylälinjaa, mutta koska meillä oli jo support pelaaja tiimissä niin pysyttäydyin tiimin kanssa pelatessa kuitenkin ylhäällä. Season kolmen aikana olen taas kehittänyt uusia puolia pelaamiseeni. Vaikka olen jatkanut paljon support pelaamista, olen löytänyt toisen paikan jossa nykyään tykkään pelata ja se on viidakko. Aloin opetella sitä joku varmaan puolisen vuotta sitten ja olen pikku hiljaa harjaantunut siinä paremmaksi. Syy miksi tykkään näistä kahdesta paikasta on että en joudu huolehtimaan last hittaamisesta muuta kuin buffien kohdalla. Season kolmen aikana minun varmaan kovimmaksi Supportiksi nousi Zyra, kun en enää tuntenut itseäni hyväksi lasileukaisemmaksi muunnetun Sonan puikoissa. Viidakossa lempi hahmoni on Zac, mutta bannien takia olen varmaan pelannut Sejuania enemmän.

"I'm not as squishy as I look." -Zac, The Secret Weapon


Hieman linkkejä
Oma profiilini LoLKing sivustolla
Minun referali, josta voit liittyä itse pelaamaan