maanantai 26. toukokuuta 2014

Viikkokatsaus #42: Porin Pelikaupan Maalauskilpailu

Pipsqueak the Bane of Moo-moos
Harmillisesti viime viikkoinen viikkokatsaus jäi välistä koska minulla oli alkuviikolla liikaa kiireitä kirjoitella, joten päätin ottaa väliviikon. Mutta olen sentään saanut jotain tehtyäkin, vaikken valmiiksi. Esittelen seuraavan maalauskisafiguni Pipsqueak the Bane of Moo-moos. Kyseessä on Khornen siunaama Snotling, joka ei ymmärrä lahjojensa todellista tarkoitusta ja käyttää niitä ja sen mukana tullutta verenhimoa toisten snotlingien, goblinien ja lehmien tappamiseen. Aiheena tosiaan maalaus kisassa on BFG/BFW, elikkä tietenkin Big Fucking Gun tai Big Fucking Weapon.



Blood Bowl pelit
Blood Bowliakin tuli pelattua tuossa kuluneeilla viikoilla. Sain vihdoin avattua pudotuspelien pelaamisen, mutta harmillisesti emme ehtineet pelaamaan ottelua loppuun. Varsinaisen peliajanloputtua omat Khemrini ja vastustajan High Elfit nimittäin päätyivät 1-1 tasapeliin. Jatkamme huomenna pelin loppuun. Hyökkäyksen saaminen on melkolailla elinehto, kummallakaan ei ole yhtään rerollia ja Khemreillä 1 henkilön ylivoima. Ensiviikolla toivottavasti siitä myös päivitys.

maanantai 12. toukokuuta 2014

Viikkokatsaus #41: Hiljaiseloa

Tavallinen Pelipäivä
Tämä viikko on ollut niin hiljainen oikeastaan ainoa mitä olen vapaa-ajalla tehnyt niin pelaillut pikkasen Descenttiä kaverien kanssa ja sitten pelaillut pikkasen Crusader Kings II Pc:llä. Mutta mahtui siihen figuttamistakin pikkasen väliin. Lauantaina Porin Pelikaupalla pidettiin tavallinen pelipäivä. Siellä oli sitten 11-16 kolme pientä 4'x4' pöytää valmiina ja ihmisiä pelailemassa. Itse olin töiden puolesta paljolti yhden pöydän vierellä opastamassa hieman uudempaa harrastelijaa ja saatiin siellä annettua se viimeinen tönäisy yhdelle uudelle harrastelijalle, joka osti sitten aloitusboksin. Mutta päivä oli hyvin hauska, mutta myös aika raskas. Olin itse ihan puhki kun päivä oli päätöksessä ja siinä tuli sitten kotiin päästyä vedettyä pienet tirsat ja sitten sivistynyttä oluen maistelua kaverien kanssa illalla.

Hieman lauantain meininkiä. Kolmas pöytä oli käytävällä

tiistai 6. toukokuuta 2014

Viikkokatsaus #40: Blood Bowl Pudotuspelit

Paikallisen Blood Bowl liigan pudotuspelit alkavat taas
Eli paikallinen Blood Bowl liiga on päässyt pudotuspeli vaiheeseen. Oma hyvä tulos lohko vaiheessa varmisti itselle ekan kierroksen ilmaiseksi pääsyn ja nyt odotetaan vastustajaksi joko High Elffejä tai Goblineita, kumpikaan ei kuulosta järin kivalta vastustajalta hitaille Khemreille, mutta innolla odotellaan otteluita.

Olen myös aloittanut kaveriporukalla tietokone versiossa 8 hengen Blood Bowl grandslam liigan eli 14 kierrosta kestävä 2 matsia jokasta vastustajaa vastaan ja sitten pudotuspelit cup muodossa. Pelailen sitä Underworld joukkueella, kun siellä on vasta aloittelijoita mukana niin me kokeneemmat otettiin tommoiset enemmän joke tiimit.