maanantai 10. helmikuuta 2014

Viikkokatsaus #28: Odotettavia pelejä

Dark Souls II
Tässä on peli jota odottaa. Ensimmäisenä julkaistavana oleva peli listassa. Dark Souls II on erittäin mielenkiinnolla odotettava jatko-osa. Vaikka allekirjoittanut olisi tykännyt nimestä Dark Souls III (koska on Souls pelisarjan 3 osa) tai Cursed Souls (viittaisi pelissä olevaan kiroukseen), mutta pikku asioita. Eniten minua innosti huhut että tässä pelissä tarina on ehkä paremmin esillä kuin edeltäjässään. Itseäni häiritsi Dark Soulsissa se että vaikka menit taistelemaan kenen kanssa vaan niin tämä ei sanonut sinulle sanaakaan vaan alkoi hyökkäämään. Henkilöt kuten Orstein tai Seathe olisivat kaivanneet ees jotain dialogia itselleen. Nyt ainakin sitä on huhuttu olevan enemmän ja varsinkin yksi npc on luvattu olevan mukana, varmaan hieman Framptin tapaan, koko pelin. Mutta varmasti ostoslistalla odottamaan tuota 14.3 julkaisupäivää.

Diablo III: Reaper of Souls
Vaikka monien mielestä Diablo III oli jonkun asteinen floppi niin itse en tätä kyllä näe. Ehkä hieman pettymys Diablo II jälkeen, mutta siinä oli aika isot saappaat täytettäväksi. Itse tykkäsin tätä pelata ja hakkasinkin sitä pitkät tunnit julkaisun yhteydessä. Nyt uutta tavaraa lisää ja hieman parantelua kokonaisuudessaan tekee täsät hyvin odotetun pelin markkinoilla. Tosin toivon että tälle saa tilaa kun Dark Souls II julkaistaan vain vähän aikaisemmin. 25.3 On varmasti pelipäivä tulevaisuus näyttää kumman pelin.

The Elder Scrolls Online
Tätä on odotettu. Jo ensikerran kun kuulin Jesse Coxin alpha arvosteluja tästä olin aivan hypetetty ja nyt kun pääsin kokeilemaan peliä Betassa kuluneena viikonloppuna olen vielä enemmän hypetetty. 14.4 tulee olemaan varmasti tämän pelin pelaamis päivä, kunhan serverit toimivat. Hyvinkin uskollinen alkuperäiselle pelisarjalle. Suosittelen ihmisiä ilmottautumaan betan ja odottelemaan josko kutsu kävisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti