keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Dreadfleet - Tarinoita Kuolleiden Suusta, Osa 1

Dreadfleet

Tarinoita Kuolleiden Suusta, Osa 1


Valmistautumiset ensimmäiseen kohtaamiseen
Oli valoisa ja myrskytön yö Porin Kiertokadulla. Ääh ei teitä tuommoinen kuitenkaan kiinnosta eli alustetaanpa hommaa hieman. Dreadfleetin ensi pelaukset melko valmiilla setillä olivat alkamassa. Olimme jo etukäteen hankkineet kolme pelaajaa paikalle laittamaan hommaa kasaan ja yllä näette hieman valmisteluita. Tähän aikaan itse olin lähtenyt hakemaan maalaus haasteemme, josta voitte lukea Furinjin Blogista, kuuluneita palkinto pitsoja. Noh siinä vaiheessa kun itse olin päässyt paikalle oli jo tulinen taistelu menossa. Joten ei sen pidempiä jorinoita vaan asiaan. Yarrr!

Corpse Reef
Dreadfleet:
Bloody Reaver (Kardinaali)

Grand Alliance:
Heldenhammer (Furinji)

Ensimmäinen kohtaaminen Rothin ja Noctiluksen välillä. Kaksikon välissä oli vain jokuinen saari ja muutama haaksirikkoutunut laiva. Noctilus otti tuulta purjeisiinsa ja komensi joukkojensa johdattavan Reaverin kohti saaristoa. Alkuun oli hiljaista molemmat laivat pikku hiljaa lipuivat lainehtivan veden läpi. Pian Noctilus huomasi Heldenhammerin tarpeeksi lähellä ja niin alkoi valmistautumiset taisteluun. Tykkit miehitettiin ja valmistauduttiin taisteluun. Muutaman tykistö laukauksen jälkeen olivat molemmat laivat valmiita taisteluun. Heldenhammer aloitti raskaalla hyökkäyksellä törmäten heti alkuun Reaveriin valjastaen keulakuvansa vasaran voiman iskien raskaan iskun Reaverin etuosaan aiheuttaen paljon tuhoa ja sekasortoa.

Hetki ennen törmäystä

Noctilus huusi miehistönsä hyökkäykseen ja nopeasti täysi kaaos oli käynnissä alusten kansilla. Noctilus itse lähti tietenkin etsimään itse Rothia innokkaasti kaataen säälittävät kuolevaiset jotka sattuivat jäämään tielle. Taistelun tuoksinnassa näkyi kuinka nopeasti alukset kärsivät ja pian törmäyksen jälkeen olivat molempien alusten kapteenit kiinni toisissaan miekkaillen ja yrittäen tappaa toisiaan.

Taistelu ei kestänyt tosin pitkään kun Roth totesi aluksensa vahinkojen nousevan liian suuriksi ja päätti vetäytyä. Noctilus nauraen antoi Rothin paeta koitoksesta. Tämä taistelu oli Noctiluksen voitto ja hän oli osoittanut taas kerran miksi hän oli tämän meren kolkan mestari.

Palkinto Pitsat
Ja näin ensimmäinen taistelu päättyi siis Dreadfleetin voitoksi. Materiaalia ei paljoa ollut mistä kirjottaa pelin ollessa pääasiassa harjoittelu hetki Furinjille ja Kardinaalille, jotka eivät olleet ennen pelanneet. Tämän lisäksi itse olin tosiaan pelin alun Pitsan haku reissulla joten en ollut edes katsellut koko matsia sivusta. Toivottavammin tulevista peleistä missä olin itsekkin mukana, voin sitten kirjotella vähän tarkemmin. Mutta näin alkaa meidän matkamme Dreadfleetin ja Grand Alliancen kaksintaisteluun. Ensi keskiviikkoa siis odotellen.

So until then keep ye feet on her deck and yer mates drunk with rum.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti