keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Dreadfleet - Tarinoita Kuolleiden Suusta, Osa 2


Dreadfleet

Tarinoita Kuolleiden Suusta, Osa 2


Roth saapunut turmelemaan suunitelmamme

Jatkakaamme viime viikkoisesta. Elikkä Noctilus oli voitokkaasti nujertanut Rothin ensimmäisessä scenaariossa ja siitähän päästiin aloittamaan kivasti toinen scenaario hyvissä tunnelmissa. Elikkä mennäänpä siis heti asiaan.

Capitve in the Citadel
Dreadfleet:
Bloody Reaver (Kardinaali)
Curse of Zandri (Ookami_Tez)
The Forbidden Citadel (Ookami_Tez)

Grand Alliance:
Heldenhammer (Furinji)
Swordfish (Defiler)

Elikkä Corpse Reefin tapahtumien jälkeen Swordfishin kapteeni Aranessa Saltspite oli saatu vangiksi erääseen Noctiluksen joukkojen linnakkeista. Ja jos Roth ei olisi sattunut paikalle olisi Aranessa helposti saatu Noctiluksen orjaksi ja yksi merenvaiva poistettua. Heldenhammer aloitti vauhdikkaasti paikalle saapumisen laukaisten tykistönsä kohti linnakkeen muureja yrittäen aiheuttaa tarpeeksi tuhoa päästääkseen Aranessan vapaaksi. Ensimmäinen tulitus sai vahinkoja aikaan, mutta mitään erityistä ei tapahtunut, paitsi tietenkin takaisin tuleva tulitus linnasta itsestään, mutta se ei Heldenhammeria kummastuttanut.

Tämän jälkeen idästä saapui Bloody Reaver. Huomatessaan tilanteen Noctilus komensi joukkonsa ohjaamaan laivan kohti Heldenhammeria ja pysäyttämään tämän pommituksen. Tosin linnake vaihtoi Heldenhammerin kanssa yhä tulitusta ja linnakkeen muurit alkoivat heiketä. Näinä hetkinä Aranessa pääsi sellistään vapaaksi aloittaen uskaliaan pakonsa linnan syövereistä.

Bloody Reaver lähestymässä
Taistelun jatkuen Bloody Reaver lipui lähemmäs Heldenhammeria aloittaen oman tykistönsä purkamisen Heldenhammerin toiseen sivuun linnakkeen tulittaen toiselta puolelta. Heldenhammer jatkoi vielä ampumistaan murtaen tärkeänosan muuria päästäen Arnessan vihdoin vapaaksi. Swordfishin miehistö juhli kapteeninsa palaamista ja hetkessä alus oli täydessä vauhdissa kiitämässä kohti länttä ja pakoon Dreadfleetin luisia käsiä, mutta se ei tulisi olemaan niin helppoa.

Swordfish Escape!
Aranessan luullessa päässeensä pakoon saapui pohjoisesta näkyviin Curse of Zandri. Amanhotep komensi joukkojaan ottamaan kiinni Swordfishin ja tuhoamaan tämän. Idästä kantautuivat tykkien pauke Reaverin ja Heldenhammerin vaihtaessa tulitusta toisiensa kanssa. Mutta täällä Zandri ja Swordfish aloittivat kisan kohti länttä nähdäkseen kumpi pääsisi ensin pakoon. Zandri puski läpi veden epäkuolleiden soutajien vetäen airoja täydellä vauhdilla ja lopulta Zandri pääsi tarpeeksi lähelle että epäkuolleet pystyivät syöksymään Swordfishin kannelle ja taistelu alkoi.

Taistelu Swordfishin kohtalosta
Taistelu ei tuottanut paljoa vahinkoja puolin tai toisin alkuun, mutta pian alkoi tapahtua. Zandri laukaisi kaikki aseensa kohti Swordfishiä aiheuttaen pientä kaaosta ja tappaen Swordfishin maskotin kaaoksessa. Tämä vain teki Swordfishin miehistöstä kahta päättäväisempiä ajamaan epäkuolleet pois kanneltaan. Määrät olivat selvästi Zandrin puolella, mutta Swordfishin miehistö taisteli mitä pelkurimaisimmilla tavoilla ja sai pidettyä pintansa ja lopulta joku sai räjäytettyä Zandrin sisällä ruutitynnyreitä jotka aiheuttivat Zandrin nopean uppoamisen. Tämän johdosta Swordfish sai irtauduttua tilanteesta ja kiidettyä pakoon kohti länttä. Amanhotepin huutaen Khemristä kotoisin olevia kirouksia näiden perään.

Elikkä tälläinen matsi tällä kertaa. Matsi oli todella tasainen, mutta nopat tosiaan kusivat Zandrini tulokset vaikka minulla olikin etulyönti asema niin sain päähäni kaksi damage korttia joista toinen oli Hull ja toinen Double Hull, jonka ansiosta se riitti upottamaan Zandrin siihen paikkaan. Reaver ja Heldenhammer tekivät omaa tanssiaan toisessa päädyssä ja viimeisellä vuorolla niihin ei edes keretty koska Swordfishin selviäminen tai tuhoutuminen oli oikeastaan matsin pääasia.

Mutta ensiviikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti