maanantai 14. lokakuuta 2013

Viikkokatsaus #11: Viidakkoista maastoa ja hieman Blood Bowlia

Viidakkoista henkeä ruohomatolle
Tässä on ollut työn alla pieni maaston palanen meidän viheriö pelimatollemme, jolla tällä hetkellä on pääasiassa eurooppaan sopivampia puu lajikkeita ja tiesin että kämppikselläni on maasto projekteja varten jemmassa viidakkomaiseen maastoon sopivaa tavaraa, joten eikun tuumasta toimeen. Alkuperäinen idea oli tehdä ihan savesta pieni mäennyppylä, jonka päälle sitten tehdä tämä pieni area terrain, mutta huomasin saven olevan niin helposti murtuvaa, että hankein siihen alle vielä ohutta korkkilevyä suojaamaan sen tärvelemiseltä. Sitten nopeat pienet kivet muutamaan kohtaan, vihreä spray niskaan ja kiviin hieman harmaata ja sitten flokittamaan. Alla näette kuvan vielä kesken eräisestä projektista ja tarkoitus olisi että ensi viikolla voin esitellä sitten valmiin mallin. Ympärillä näkyy siis kasvillisuudeksi tarkoitettua tavaraa.

Hieman on vielä paikattaavaa flokkauksessa, kuten kuvasta näkyy, mutta sitä saa sitten tässä viikon aikana parannella pikku hiljaa.
Blood Bowl lohkopelit loppu
Omalta osaltani olen nyt pelannut paikallisen Blood Bowl liigan lohkopelit loppuun ja viimeisenä matsina oli melko tärkeä matsi. Haltioitani vastassa oli Liskomiesten tiimi ja kisasimme lohkon 3. sijoituksesta. Itselle 3. sija olisi tärkeä, koska 4. sija tarkottaisi että kohtaan omat Ogreni heti ensimmäisessä cup ottelussa, joka tarkottaisi toiselle tiimille varmaa eliminointia. Paineet kyllä katosivat melko hyvin kun rämäytin ekassa kuudessa vuorossa taululle 3 - 0 tilanteen, josta oli hyvä jatkaa sitten eteenpäin. Liskot saivat sitten tehtyä ekalle puolikkaalle vasta TD:n vielä neljännellä yrittämällä. Toinen puoliaika oli sitten liskojen hidasta etenemistä kunnes haltiat saivat lopulta hieman onnella napattua pallon ja viskattua sen eteenpäin ja näin haltiat karkasivat lopussa vielä lopettamaan tuloksen 4 - 1. Tällä hetkellä näyttäisi että Haltiani kohtaavat oman kämppäkaverini haltiat ensimmäisellä cup kierroksella ja Ogreni kohtaisivat taasen juuri äsken voittamani liskomiehet, mutta listat elävät vielä hieman, kun viimeisiä matseja pelataan pois alta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti