maanantai 11. marraskuuta 2013

Viikkokatsaus #15: Porin Kirjastolla tapahtuu, Blood Bowlin Pudotuspelit liikkeelle ja 40k turnaus tideossa

Porin Kirjastolla tapahtuu
Porin Kirjastolla tosiaan, kuten viime postissa mainostin, vietettiin kansainvälistä pelipäivää miniatyyriharrastajien voimin. Itse harmillisesti en ehtinyt Blood Bowl pelin takia paikalle koko ajaksi, mutta kuulopuheiden ja omien näköhavaintojen puolesta oli ihan jees näkyvyys meillä. Isoin varmaan kiinnostuneiden joukko oli itse asiassa nuorten isät, jotka tulivat kyselemään harrastuksesta varmaankin oman lapsuuden pienoismalli muistoja muistellen. Kuitenkin seuran facebook sivulta löytyy kuvia tapahtumasta.

40K pelipöytä oli isona esittely alueena ja sen takana vitriinillinen miniatyyri historiaa
Blood Bowl pudotuspelit
Blood Bowl liigamme pudotuspelit on nyt aloitettu ja itsekkin korkkasin sen auki Ogre tiimini ensimmäisellä pelillä. Tiedossa oli rankka matsi. Liskomiehiä, jotka olivat nopeampia kun me, omasivat tarpeeksi voimaa vastata Ogreihin ja hyvä määrä Block skilliä. Noppa tuuri oli melko hyvää muuten, mutta sitten tiettyjä kohtia ne kusivat oikein yrittäen. Harmillisesti kyllä viimisen vuoron tasoituksesta huolimatta Pro Bros hävisi ottelun varsinaisella peliajalla 2-1. Näin ollen Ogrejen tie jää tähän ja saavat jatkaa sitten ehkä tuleviin liigoihin. Jaguaari haltiani odottavat vielä että saadaan peli sovittua, mutta näillä sitten syteen tai saveen.

Reilukerho Grand Tournament V
Eli Tampereen suunnalla Reilukerho järjestää viidettä kertaa Grand Tournamenttinsa, johon olen menossa mukaan. Viime kerralla meni ihan ok huomioon ottaen listat mitkä tulivat vastaan, mutta nyt on kehitteillä hieman härskimpi lista, joten katotaan mitä saadaan aikaan. Tietty lähden myös uusimaan viime kertaista Reilupelaaja palkintoani tottakai, mutta olisi se kiva jos jotain palkintojakin touhusta saisi mukaansa. Projekti X:n Antti on taas matkakumppaninani ja katsotaan jos vaikka yritettäisiin varastaa tupla voitto Poriin, ken tietää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti