maanantai 3. maaliskuuta 2014

Viikkokatsaus #31: Maastoa vääntämässä

Karhumättö tulossa -> Maastoa tarvitaan
Porin ensimmäinen iso turnaus on tiedossa vain parin viikon päästä ja täällä järjestäjä puolella laitetaan hihoja heilumaan että saadaan lisä maastoja kentille ja tietty tarvisi tuota omaa armeijaakin saada maalatuksi. Kyseessä on siis Karhumättö, josta lisää tästä linkistä. Kuitenkin asiaan. itse olen tässä nyt noin viikon tehnyt yhtä maastonpalasta, joka käyttää samaa teemaa kuin aiemmin kasailemani viidakko pala, joka täällä blogissakin näkynyt. Tällä kertaa pohja aineena tosin paljon savea mukavampi FinnFoam. Alkuun nyt yksi WIP kuva, jonka otin sen jälkeen kun raivostuttava kaiverrus FinnFoamiin oli saatu valmiiksi ja kasvien paikat piti olla päätetty.

Näin kasvien piti olla, mutta ruohotuksessa kadotin paikat ja totesin että helpompi vain asetella uudestaan.
Tuon jälkeen oli sitten nopea spray pohjamaalaus ja sitten sutimaan. Scorched Brownia maa alueisiin ja buulaattoihin ja Eshin Graytä kiviin. Sitten alkoi massiivinen ruohotus, joka veikin suurimman osan viikosta sitten maalailin Ulthuan Grayllä ja Skrag Brownilla hieman sävyä noihin puu laattoihin ja kiviin ja sitten liimailin kasvit paikalleen. Puulankkujen idea on olla pieni avuste liikkumiselle. Vaikka Power Armor tuskin suonsilmään juuttuu kiinni niin sieltä nouseminen ei varmaan ole helppoa kun painava haarniska on painanut jalan puolen metriä maahan.

Iron Handit hakemassa suojaa kasveista.

Kuvat ovat melko valottuneita, mutta ilman salamaa en oikein meinannut saada kunnon kuvia.

Ylhäältä näkyy hieman sitten tuota maaston kokoa ehkä paremmin pöydälle,
jos noista 25mm baseista osaa vain käsityksen muodostaa.
Tälläistä projektia on siis pukannut tämän viikon ja seuraavaksi pitäisi lähteä tekemään melkein kaksi kertaa isompaa versiota. Katsotaan miten käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti