maanantai 4. elokuuta 2014

Viikkokatsaus #52: X Wing

X-Wing Miniatures
Vaikka olenkin päättänyt tämän pelin pelaamisen aloittaa niin lauantai saattaa hyvin kuvastua sanoilla hups. Demotimme Pelikaupalla kyseistä peliä ja päivän päätteeksi totesin että hyllyssä oli vielä tavaraa ja se piti tyhjentää onnistuneen päivän merkeiksi ja yhtäkkiä aluksia oli pari taas lisää. Tämän lisäksi minulle on tulossa Imperial Aces paketti vielä lisää joten kyllä se tästä lähtee. Tein myös sijoituksen aikaisemmin viikolla Flames of Waria varten mutta siitä sitten lisää kun on jotain näytettävää.
 
Hups.
Opettelua kuvaamisessa
En ole koskaan pitänyt itseäni hyvänä valokuvaajana ja paikallisen figu maalauskisan huonojen kuvien takia oli pakko ottaa omasta Mordheim Warbandistä hieman lisää kuvia esiteltäväksi nettiin. Jos näistä saisi edes hieman paremmin kuvaa. En sitten tiedä. Ehkä vielä muutaman vuoden päästä osaan ottaa vähän paremmin kuvia ettei se jää itseä haittamaan.

Sigmar Warrior-Priest ja Witch Hunter Captain

Ogre Bodyguard

Witch Hunters
Otin muistakin kuvai etualalla, mutta jostain syystä en saanut kohdennettua oikein enkä jaksanut mennä takaisin ottamaan kuvia, joten saavat kelvata. Kyllä näitä vielä tarvii lähteä parantamaan ajan kanssa sitten joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti