maanantai 19. elokuuta 2013

Viikkokatsaus #3: Nopeaa maalausta ja Raumalaisia

Raumalaiset ovat saapuneet
Tänä viikonloppuna hieman ehkä itselle yllättäen pari raumalaista kaveria tulivat käymään. Noh he toivat vihdoin 40k armeijansa näytille kun inspiroimme heidät harrastukseen viimeksi kun mokomat kävivät täällä. Viikonloppun iltapäivät ja illat menivät näiden kanssa jutellen ja kämppäkaverini pelasi Lauantaina jo yhden pelin toista vastaan vähän lämmittelyksi, mutta sunnuntaiksi olimme suunnitelleet isomman pelimme. Jotenka idea oli hyvin yksinkertainen 2k+2k per puoli. Rauma vs. Pori. Raumaa edusti Blood Angelien ja Tau Empiren muodostama yhdistelmä ja Poria puolustamassa Tyranidit ja Chaos Space Marinet. Pelin alkumetrit olivat hyvin odotettavissa. Meillä oli aloite ja aloimme heti vyörymään päälle kun olimme se lähitaistelevampi armeija.
Porilaiset ovat aloittaneet ensimäisen hyökkäyksen.


Tilanne oli siinä mielessä meitä vastaan että vastassa oli hyvin varustettu Tau ja Blood Angel armeija ja meillä oli Munakori Kaaos ja kokeilu Tyranidit. Noh soitellen sotaan ja niin pois päin. First Bloodia yritettiin saada Land Raiderin Lascannoneilla, mutta rakennus pelasti Predatorin peneltä. Noh sitten olikin tiedossa että first blood olisi vastustajan saatavilla. 4k jossa paljon ampumista saa helposti vähintään ryhmän pois. Noh First blood irtosikin omista Bikeistäni ja sen jälkeen bike sorkkukin meni Taun ylivoimaisessa tulituksessa. Siitä se peli sitten hitaasti eteni. Isoin juttumme oli Mycetic Sporella tuleva Doom of Malantai, mutta tämäkin kaatui Fire Warrioreiden uskomattomiin Leadership heittoihin. Siinä kohtaa tiesimme jo että tämä peli menee vituiksi ja lujaa. Pelin teema oli että molemmat ampui, mutta Tau ampui lujempaa. Peli oli kuitenkin hauska ja Raumalaiset olivat ainakin todella viihtyneitä koko urakan loputtua.

Kämppikseni hyvin originaali Mycetic Spore
Pikamaalauskisa Porin Pelikaupan järjestämänä
Porin Pelikaupassa lauantaina käytiin vetämässä hieman nopeus maalausta. Ideana oli että jokainen tuo basettamattoman ja pohjamaalatun figuurin ja tekee sen niin hienosti valmiiksi kuin kerkeää yhden tunnin aikana. Kokemus oli erittäin mielenkiintoinen ja osallistujia oli kahdeksan kappaletta.

Tästä lähdettiin. Omani on tuo vihreäksi pohjamaalattu Ogre tiimin lääkäri.
Maalaus oli tiukkaa ja itsekkin jouduin ravaamaan vessassa kiitos syksyisen flunssan, jonka takia nenäni vuosi räkää ja aivastelu oli tolkutonta. Siinä sitten tunti väännettiin ja kunnon pyristyksiä tuli tehtyä ja pian siinä olikin maalattuna kahdeksan uutta figuuria.
Valmistuneet työt, Voittaja löytyy oikeasta reunasta.
Todella hienoa jälkeä tuli koko porukalta ja voiton vei Suippokorvien jäsen. Todella mielenkiintoinen kyllä. Jos tätäkin tekisi vaikka kaveriporukan kanssa joka viikko niin siinä olisi 52 figuuria joka vuosi valmista. Ehkä tämä pitäisi laittaa toteutukseen.

Tässä siis oma työni. Ogre tiimi tuntuu tarvitsevan Figuuria omalle lekurilleen ja tämä viisikkoa saa esiintyä sinä tästä eteenpäin.
Lauantaina tuli sitten vielä harjoiteltua tulevaan 600 pisteen turnaukseen, mutta ne tiedot voidaan pitää vielä turnaus salaisuuksina, joten ei siitä enempää. Ehkä sitten kun turnaus on käyty ja pokaalit kerätty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti