maanantai 7. heinäkuuta 2014

Viikkokatsaus #48: Averland Cook School

Soppakattila kypäriksi ja kauha palloksi
Hyvää päivää. Minä olen Bob Roast, tunnettu myös Iso Maha Bobina peliaikoinani. Olen nykyään Averlandin Kokkikoulun valmentaja ja olen treenannut tiimini valmiiksi viemään mestaruuden tällä kertaa. Olen täällä esittelemässä 14 henkisen joukkueeni oivia kokkeja tietenkin mukaanlukien koulun vartiostosta mukaan tulleet puumiehet. Joten mennäänpä asiaan.

Ykkös numerolla pelaa Twig, tämä puumies on jo osoittanut kentillä oman osaamisensa. Puumieheksi hoikka Twig on osoittanut että taidolla ja yrittämisellä tuokin saadaan korjattua ja hallitsee tällä hetkellä liigan murjontatilastoja selvällä johdolla.

Kakkos numerolla pelaava Joystcik, on iloisin kumppani joukkueessamme. Ilopilleri on myös näyttänyt hienon osaamisensa juuri viime matsissaan Skittersneak Stealerssejä vastaan tämä puumies vahvisti tilannettaan murjontatilastoissa ja pitää nyt kakkos sijaa hallussaan.

Kolmos numerolla pelaava Wildo Farfoot, on yksi joukkueen monista yllättäjistä. Wildolta ei odotettu ihmeitä, mutta hän on näyttänyt hienoja näytteitä alkaen ensimmäisessä ottelussa otetulla murjomisella kun tämä mursi vastustaja goblinin nenän.

Nelos numerolla pelaa Wilibald Cutton, joukkueen tähti maalintekijä ja koulun papuexpertti. Hän väittää että puumiesten on helpompi heittää häntä sisällään olevien kaasujen takia, mutta mistä lie johtuukin niin Cutton on ollut varmana pisteiden kerääjänä kolmella Touchdownillaan.

Vitos numerolla pelaa Philibert Goold, Goold veljeksistä vanhempi ja vankkarakenteisempi. Hän on jäänyt vähän veljensä varjoon tällä kaudella, mutta hänen näytteensä varsinkin Double Skulls-joukkuetta vastaan ainakin innostivat katsojat ja juontajat stadionilla.

Kutos numero on Waleran Gooldin, hän on Cuttonin vierellä kovimpia juoksijoita tiimissä ja on ansainnut paljon kiitosta ja kunnioitusta joukkueessa. Kaksi Touchdownia ja arvokkain pelaaja merkintä koristavat miehen tilastoja tällä hetkellä ja odotan häneltä vielä kovempia suorituksia tulevissa peleissä.

Seitsemännellä numerolla pelaava Andica Grubb on jäänyt hieman taas sivummalle ensimmäisen ottelun hurjista otteista huolimatta. Joystickin heitosta kaatunut Andica ensimmäisessä ottelussa kolkkasi goblinien pomminheittäjän ja juoksi sen jälkeen vielä ottelun voitto Touchdownin sai hänelle hyvän fanikunnan.

Kahdeksannella numerolla pelaava Bero Roper on pääasiassa toiminut vain tärkeässä estämispelissä mukana, kuten numerolla yhdeksän pelaava Bib Bophin, numerolla kymmenen pelaava Imninon Took ja numero yksitoista Jo Chubb. He eivät ole ehkä saaneet isointa kunnian osoitusta pelaajista, mutta jokainen heistä on tärkeä osa joukkuetta juuri sen takia että he pelottomasti asettuvat vastustajiensa eteen.

Kahdennellatoista numerolla pelaava Otker Hayward on useasti pelannut paikkaansa Joystickin ja Twigin välissä ja on selvästi ottanut puumiehiltä oppia saatuaan avausottelussa goblineita vastaan murjontatilastonsa auki. Hayward on varmasti yksi rohkeimmista puolituisista joukkueessa.

Iago Harfoot numerolla kolmetoista on istunut isoimman osan ajastaan vaihtopenkillä osallistuen peliin vain silloin tällöin yleensä paikkaamassa joko Roperia, Bophinia, Tookkia tai Chubbia, mutta on osoittanut kykenevänsä hyvään peliin.

Viimeisenä, muttei missään nimessä vähäisimpänä on Tomba Tunnelly, joka vaikka vaihtopelaaja onkin sai koko katsomon huutamaan "Murjo! Murjo!" joukkueemme avainottelussa ja ansaitsi vaivastaan arvokkain pelaaja palkinnon.¨

Ja siinä on Averlandin Kokkikoulun virallinen Blood Bowl joukkue. Nyt jatkamme treenejämme varautuen seuraavaan otteluumme Kaukometsän Paholaisia vastaan. Ne metsähipit tulevat kohtaamaan kokkien vihan! Mestaruuteen!

1 kommentti: