maanantai 21. heinäkuuta 2014

Viikkokatsaus #50: Vuosi kohta takana

Vuosi uudesta alusta
Tässä on kohta taas vuosi tullut lähes viikottain päiviteltyä tätä blogia ja koska ensi maanantaina varmasti kerron Ropecon tarinoita niin ajattelin tällä viikolla vähän katsella mitä tässä vuoden aikana on nyt tapahtunut.

Sivun katselukertoja on nyt ollut semmoinen reilu 3000 kappalta, joista varmaan liian moni on omia katseluita kaiken näköisiltä koneilta, jossa en ole ollut itse kirjautuneena, mutta mieltä lämmittävää silti että näitä posteja lueskelee niin ystävät kuin muutkin ja saa jaettua omaa harrastustaan ja sen etenemistä. Vuodessa on tapahtunut turnauksia, figu maalauksia, tapahtumia ja kaiken näköistä. Isoja hienoja hetkiä on ollut kun järjestimme Porin kirjastolle harrastusesittelyä ja järjestimme Karhumättö turnauksen, jotka olivat molemmat todella hauskaa järjestää vaikkakin energiaa kuluttavaa ja itse olin vielä pääasiassa apulaisena enkä joutunut hoitamaan kaikkein isointa määrää hommaa kuten Furinji.

Näiltä sanomisilta kiitän teitä lukijat ja pyrin jatkamaan tätä vielä ainakin toisen vuoden. Ensi viikolla sitten Coni kuulumisia.

1 kommentti:

  1. Onnittelut! Hienoa pitkäjänteisyyttä, kun saa ahkerasti päivitettyä tasaiseen tahtiin.

    VastaaPoista