maanantai 2. syyskuuta 2013

Viikkokatsaus #5: Veri Maljaa, Suomalaista Musiikkia ja Maalauskilpailu

United We Roar!
Elikkä pääsen vihdoin koskettamaan aiheeseen, jonka toivoisin esiintyvän enemmän ja enemmän täällä blogissa. Blood Bowl, tuo Games Workshopin ikivanha jättiläinen, joka hiipii Warhammerin molempien versioiden varjossa. Itse rakastan tätä peliä ja se on hyvin armollinen minun omalle saamattomuudelle maalaamisen kanssa. Sain nyt kuluneella viikolla pelattua yhden paikallisen liigamme peleistä, mutta ennen kuin kerron sen tapahtumista enempää esittelen hieman omaa joukkuettani ja koko liiga systeemiä, joka meillä Porissa on. Liiga on ensimmäinen tätä kautta, joten se aloitettiin täysin tuoreilla joukkueilla ja mahdollisuudet oli tuoda kaksi joukkuetta liigaan mukaan (joka tarkoitti tietty kaksinkertaista osallistumis maksua). Itse lähdin peliin hupipuolella Ogre tiimillä ja sitten hieman totisemmalla voittoa havittelevalla Pro Elf tiimillä. Liiga on jaettuna kahteen lohkoon, joissa molemmissa on mukavat 10 tiimiä. Nämä lohkot alkavat olemaan jo pelattu tällä hetkellä pyörien pääasiassa kierrokset seitsemän ja kahdeksan. Sitten kun kaikki ovat lohko vaiheessa otelleet toisiaan vastaan meille tulee cup, jossa ratkaistaan liigan voittajat. Omat sijoitukseni tämän hetkisessä tilanteessa on Ogreilla 9. omassa lohkossa ja Haltioilla 3. omassa lohkossaan.

Viime maanantain joukkue jolla pelasin oli The Jaquars niminen ja heitä vastaan tuli kääpiö joukkue Beer Kings. Itse olin melko varma voitosta kiitos haltioiden nopeuden ja pelaajien välisen kokemus eron. Peli alkoi minulle hyvissä merkeissä kun menin keräämään tupla määrän katsojia ja sain alkuun +2 Famen, joka ei loppujen lopuksi minua paljon pelissä auttanut. Kääpiöt alottivat hyökkäyksellä ja ensimmäinen puoliaika oli melko pitkälti minun epätoivoista yritystä kaataa pallon kantaja ja noukkia pallo maasta heitellen mukavan määrän alle nelosen noppa lukemia noissa pallon nostoissa. Eka puoliaika oli kääpiöille ihanteellista mättöä koko matka, mutta onneksi armour rollit eivät laittaneet liikaa painetta päälle. Toinen puoliaika alkoi sitten haltioiden hyökkäyksellä 0-0 tilanteesta. Haltioita oli pari poissa ja kääpiöt olivat menettäneet katujyränsä. Tosin kääpiöiden ilmiömäinen potku suoraan kolmen etulinjan kääpiön naaman eteen aiheutti aika pahan jäätymisen minulle. Onneksi väännöllä sain lopulta pallon napattua syliini ja kiitos kääpiöiden huonon noppatuurin ja haltioiden nopeuden sain pallon karkuun ja vielä tuhlattua hyvin 5 kääpiöiden vuoroa tehdessäni Touchdownin. Kääpiöillä oli 3 vuoroa aikaa tasoittaa ja se ei ollut kovin vaikea estää kiitos nopeiden haltioiden, joiden ainoa tehtävä oli varmistaa että TD ei onnistu. Eli matsi loppui 1-0, mutta odotin kyllä hieman isompaa voittoa tilanteesta. Vastustaja yllätti minut positiivisesti pelaamis tasollaan ja osoitti että tästä liigasta tulee hyvin mielenkiintoinen pudotuspelien kohdalla.

Sonata Arctican basisti vaihtuu
Tämä ei sinäänsä mene omaan erityiseen harraste alueeseen, mutta kuluneella viikolla Sonata Arctican basisti Marko Paasikoski ilmoitti jättävänsä bändin. Bändin omilta sivulta voi lukea lisää Markon ja koko bändin mietteitä. Itselle kyseinen bändi on ollut lempibändinä jo varmaan viimeisen kahdeksan vuotta. Olen nähnyt bändin esiintymässä kahdesti. Kerran festareilla ja kerran baarissa. Vaikka en voi sanoa itseäni miksikään bändin suurimmaksi faniksi niin tuntui osuvalta toivottaa näin blogin kautta hyvää jatkoa Markolle ja toivottaa tervetulleeksi Sonatan uusi basisti Pasi Kauppinen.

Porin Pelikaupan Maalauskilpailu
Porin Pelikauppa on järjestänyt taas uuden maalauskilpailun, johon itsekkin olen osallistunut. Omasta mielestäni erittäin tasokas osallistuja porukka tullut tähän mukaan. Lisää asiasta ja kuvat kaikista figuista voi katsoa tästä linkistä.

Arming for War - Tau Fire Warrior

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti