maanantai 9. syyskuuta 2013

Viikkokatsaus #6: Tau marssii Turnaukseen!

Riptides to the Front!
Nyt on tulevana viikonloppuna Porissa tiedossa 40k Turnaus. Koko on 600 pistettä ja ainoa muutos normaali sääntöihin on pienempi kenttä koko (4'x4'). Tämä on aiheuttanut pientä pään vaivaa kun on miettinyt miten saa noin pieneen pistemäärään mahdollisimman epäreilun porukan kasaan. Ja kun viime yönä laitoin fantasiapeleille tilauksen vaivuin ehkä siihen alimpaan porukkaan tässä. Alla näette syyn siihen.

Tau Empire 600p
HQ
Cadre Fireblade @60p
Elites
Riptide w/ Heavy Burst Cannon, Twin-Linked Plasma Rifle and Stimulant Injector @215p
Riptide w/ Heavy Burst Cannon, Twin-Linked Plasma Rifle and Stimulant Injector @215p
Troops
Fire Warriors @54p
Fire Warriors @54p
=598p

Tällä listalla lähdetään liikkeelle. Ilmottautuneita viimeisen tiedon mukaan oli 11 ja yksi muu on varmaan menossa tänään ilmottautumaan, eli se tarkottaisi 12:sta pelaajaa. Peli muodostuu kolmesta kierroksesta, joita pelataan kahtena päivänä ja mahdollisesta finaalista seuraavan viikon lauantaina jos päädytään tasa tilanteeseen sunnuntain päätteeksi.

Verimalja tuloksia
Blood Bowlia tuli myös pelattua viikon aikana yksi matsi. Toinenkin piti, mutta vastustaja oli unohtanujt koko pelin, joten se siirtyi täksi iltapäiväksi. Viikolla A-lohkon Ogre tiimini Pro Bros kohtasi epäkuolleiden joukkueen Melena Tsunami. Ottelu oli melko noppa voittonen, kun ogret eivät tuntuneet olevan tyhmiä koskaan ja panssareista mentiin läpi koko ajan. Tosin tämä oli varmaan karman vaikutusta, koska Ogret olivat pyhittäneet matsin kaatuneelle veljelleen, joka kuoli edellisessä ottelussa örkkien peikon käpäliin. Ottelu loppui 2-1 Ogrejen voittoon ja Ogret saivat palkattua rivinsä täyteen ja koko porukka pääsi asteen verran lähemmäs leveleitä. Tänään PB on kohtaamassa Jalo Haltia joukkueen Princes of Perfectionin. Katsotaan kuinka monta haltia päätä saadaan hakattua maan sisälle.

Ensiviikolla tiedossa viiltävää analyysiä Porin Pelikaupan 40k Turnauksesta. Tai ainakin jotain turinointia asian tiimoilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti