tiistai 23. marraskuuta 2010

Kaaos laskeutuu: Green Shadows

Elikkä olin jo edelliseksi päiväksi lupaillut kuvia noista Kaaoksen hirmuista, mutta täksi päiväksi se näköjään jäi. Tosin hyvä asia on että löysin kameran johdon joten tästä lähin kuvaaminen onnistuu ihan ok:sti. Elikkä elikkä pitäisiköhän tästä lähteä heti eteenpäin.

Siinä on koko 500 pisteen poppoo. Vasemmalla 6 pään Mariini ryhmä Aspiring Championin johtamana, oikealla 5 henkeä ja Lordi joka johtaa heitä keskellä tietenkin joukkueen Dreadnought.Parempaa kuvaa Dredusta, tässä etu osasta. A viittaa Armored Companiin.
Tässä näkyy dredun vasen sivusta ja tämän Dreadnought Close Combat Weapon.

Tässä taas dredun oikea kylki ja Twin-Linked Lascannon.

Tässä sitten taas Dredun kestämättömämpi perse, kun sitä havemmin pääsee viholliset katselemaan.

Tässä Spahta ensimmäisen kompanian johtaja.

Tässä hieman erikuvakulmasta miekka paremmin näkyen.

Tässä näkyy paremmin tuo figun selkäpuoli.
Tässä lähikuvaa joukkueen ainoasta Aspasta Fistinsä kanssa.

Ja tässä vielä tuosta erikoisaseen virkaa toimittavasta Plasma Gunista.
 Värit saattavat hieman vaihdella kiitos valaistuksen joka kämpässä oli ja mitä kameran salama antoi, mutta pääasiallisen idean pitäisi kuitenkin saada.

Semmoinen kanssa pieni turina että joukkoni ovat melko helposti tunnistettavia väri teemoiltaan. Normaalit Troopit ovat aina perus vihreällä väri teemalla, tähän ainoana poikkeuksen Aspiring Championit joiden erikois ase, yleensä Power Fist, on punainen ainakin osalta. HQ alueeseen menevät joukot omaavat punaisia koriste osia enemmän kuin muut joka erottaa näitä. Eliittien väriteema on hieman isommalla kontrastilla Snot Greenin vaihtamisesta Scorpion Greeniksi, tämä näkyy yllä Dredussa. Fast Attackit tulevat saamaan lähitaistelu ase kätensä Valkoisiksi kun taas Heavy Supporteilla tulee ampuma ase kädet (vain aseen liipasinta pitävä ei molemmat ja aluksien kohdalla aseet itse) ovat mustia.

Sellaista tällä kertaa. Huomisiin.

Lisäys ennen julkaisua: *Ärinää puhinaa Lassin Vodoo nuken naulaamista seinään* Saamarin Lassi meni sekoittamaan ajatukseni 500 pisteen armeijasta ja heti sain idean paljon piste tehokkaammasta porukasta. Nytten olen sitten kahden vaiheilla jatkanko tuolla vanhalla vai alanko tekemään tuota muunneltua versiota joka olisi nopeasti: Lordi Power Weaponilla ja Melta Bombeilla, Dredulta vaihtuisi TL Lascannon TL Autocannoniin, toinen ryhmä jäisi alastomaksi 5 hengen ryhmäksi, toisesta tulisi 10 hengen ryhmä kahdella flamerillä ja power fist aspalla (ja pomo liittyisi tähän) toinen ryhmä pitää omaa objektiivia toinen menee Dredun kanssa aiheuttamaan hämminkiä viholliselle.

2 kommenttia:

  1. Heh kameroiden hienoja vaikutuksia taas. Kun näkee figun monta kertaa suurempana, kuin se oikeasti onkaan, niin kaikki mahdollinen korostuu hulluna. Näissäkin kuvissa näyttää, että figuissa olisi sentin paksumpi maalikerros, kuin mitä todellisuudessa.

    Muista nyt repäistä nuo baset myös kuntoon, niin yleisilme paranee kummasti taas.

    VastaaPoista
  2. Hähä, siitä sitten figuja vääntämään.
    Jep jep, enpä mie näitä figuja tässä hirveästi ala kommentoimaan, olen niitä livenäkin nähnyt ja kommentoinut sen verran. Itsekin kyllä pitäisi noita omia baseja väkertää, kun itse tehnyt niille vielä vähemmän kuin Tero.

    VastaaPoista