torstai 25. marraskuuta 2010

Nostalgiaa

Ajattelin että jos vaikka kartoittaisi jotain muitakin alueita kuin 40k:ta tässä blogissa ja kun sitä on tiedossa lisää kun Sunnuntaina olen pelaamassa (yritys on saada ensi viikolla siis aikaiseksi battle reportaasi taas jostain pelistä), mutta keskitytäänpä nyt taas siihen olennaiseen eli harrastin tässä juuri edellis päivänä hieman nostalgian tuulilla ratsastelua.

Nostalginen lastenohjelman alkumusiikki tuota kuunnellessa tuli palattua sinne vanhoihin hyviin muistoihin lapsuudesta kun oli varma että kunhan oli vain hyvä kiltti ihminen ja rakasti tarpeeksi niin pystyi kääntämään kaikki asiat voitoikseen. Noh totta puhuen aika totuuden pakenemistahan tämä on, mutta mitäs väliä "Ignorance is a bliss" ja niin ees päin. Kuitenkin muistelin aikaa ala-asteella kun ensimmäistä kertaa Pokemon ja Digimon tulivat suomen telkkarista, vaikka itse ajattelen itseäni ehkä hieman enemmän Pokemon skidinä, mutta kyllä kun kuuli taas nuo kornit suomalais viritykset alkubiisissä niin kyllä siinä alkoi itse tulemaan hyvälle päälle ei voinut olla kuin täyttä hymyä. Siitä sitten lähdin ettimään jostain Japaniksi puhuttua ja englannin kielisillä tekstityksillä olevaa versiota täältä netin ihmeistä (Aivan jos jollain jotain epäillyksiä olen warettaja enkä sitä yritä mitenkään erityisesti piilotella, että jos jollain on jotain suurempaa sitä vastaan niin ihan näin vaan tiedoksi) ja muuten ei uskoisi mutta tuon alkuperäis kielisen version löytäminen tekstitettynä oli yllättävän vaikeaa, mutta onneksi löysin niitä ja tulihan niitä neljä jaksoa siinä katteltua syömisten sivussa. Mutta ei kai siitä oikeasti ole mitään sen ihmeellisempää sanottavaa halusin vain jakaa tämmöisen pienen Nostalgia trippini täällä.

Ja voisi vaikka heittää tämmöisen loppuun että heittäkääpä kommentteihin jotain omia Nostalgia sarjoja tai asioita mitä on tullut mietittyä vähän vanhemmalla iällä. (Koska minähän olen jo tälläinen vanhaukko jo *silmien pyöräytys*) Mutta tosiaan siihen kommentteihin omia nostalgia sarjoja vaan.

GTO_T sanoo adios tältä erää! o/

6 kommenttia:

 1. Oletkos sinä pappa käynyt taas napsimassa jotain tatteja tuolta intergalaktisesta sienirihmastosta. Digimonin jenkkiversion alkutunnari muuten kuulostaa Backstreetboissilta.

  Jaa nostalgiaa. Nostalgiaa on se, että lelukaupoissa on Turtlesien 25. vuotisjuhlan kunniaksi myynnissä alkuperäisiä action-figuureja. Se on hienoa se. En ole vieläkään sortunut hakemaan Donatelloa, mutta kyllä se aina Porin Muksumassin ohi kävellessä vähän kutkuttaa.

  VastaaPoista
 2. Minua rupesi mietityttämään että mitä ihmettä on tapahtunut 80-luvun ja 90-luvun alun megasuosittujen sarjojen jälkeen? Siis He-Manin, Transformersien ja Turtlesin jälkimainingit, tulihan sieltä juuri Pokemon ja Digimon mutta entäpä sen jälkeen? Vai oliko noiden jälkeen/välissä muka jotai superhittiä Suomessakin?

  Ja digimonin japski alkutunnari kuulostaa yllättävän hyvältä.

  - Zombie

  VastaaPoista
 3. Mun henkilökohtainen superhitti on tällä hetkellä Avatar, näin vastauksena tuohon zombien kysymykseen että onko nykyisin enää mitään hyvää.
  Tulee neloselta joka arkiaamu klo 8-9.00

  Lapsuudessa se kovin oli ehkäpä Turtles tai Prätkähiiret.

  VastaaPoista
 4. Zombi: Kyllähän niitä on ollut. Transformers, Turtlesit, Pokemon ovat kaikki jatkuneet uusiin tuotanto kausiin ja jopa uusittuihin sarja ideoihin joita tuli koko 90-luvun ajan ja tässä 2000-luvullakin. Power Rangers samoin tosin en tiiä kuinka paljon sitä on täällä suomessa tullut mutta mun tietääkseni sitä on tullut 2000-luvullakin vielä.

  Elikkä kyllähän niitä on. Ja Furinjille vielä että pitäisi varmaan itse käydä säästämässä ja ostamassa koko nelikko hyllylle. Kuinkahan hirveästi ne maksaa?

  VastaaPoista
 5. Tez: Alle kympin. Muistaakseni 9,90e /kpl.

  VastaaPoista