sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Tau Empire versus Eldar

Mission: Annihilate
Deployment: Pitched Battle

Briefing: We have noticed increase in Eldar movement in Sector Epsilion lead a small strike force to notify the Eldar about entering planet that is part of our Empire. If they resist use of leathal force is given. Good Luck.

Eldar forces: The Eldar in the region seem to be small in numbers. They are lead in to the battle by a Eldar Farseer and his 11 Guardian soldiers. They also have 3 Guardians on Jetbikes probably for scouting. They also have one weapon platform known as Shadow Weaver and a sizable tank wich the Eldar call Night Spinner.

Your troops: Apart from you Commander Shas'el you will be accompanied by two Team leader Shas'ui Battlesuit pilots and two full 12 member squads of Firewarriors with their own Shas'ui Teamleaders.

Taistelua ennen Tau Imperiumin komentaja otti yhteyden Eldareihin jotka olivat saapuneet planeetalle ja ilmoittivat planeetan olevan Tau Imperiumin hallitsema ja Eldarien tulisi poistua välittömästi. Eldarit eivät tietenkään perääntyneet tästä ja taistelun tuulet alkoivat puhaltaa.

Alkuasetelma Jet biket ovat kuvan vasemman reunan takana ja keskellä olevan bastionin takana on Warp Spiderit piilossa.

1. Kierros
Eldar joukot olivat jakautuneet melkolailla kahtia. Joukkojemme näkökulmasta heidän liitopyörät olivat vasemmalla Shadow Weaverin kanssa kun taas Guardianit Farseerin johtamana olivat hieman keskeltä oikeammalla Warp Spiderit vieressään ja Night Spinner aivan oikeassa reunassa. Omat joukkemme olivat melkolailla niin että Shas'ui battlesuitit olivat haastamassa liitopyöriä ja Shadow Weaveriä, Tulisotilaat tähtäilivät Guardianeja ja Warp Spidereita ja joukkojemme komentaja oli äkännyt vihollisen Night Spinnerin aikeissa käydä ampumassa sitä raketeillaan. Eldarit olivat valmiina lähtemään liikenteeseen ensin, mutta oikukkaan kohtalon (jota kutsutaan nopan numero kutoseksi) takia Tau oli suunnitellut hyökkäyksensä paremmin. Taistelu alkoi räväkästi Komentajan liitäessä aivan kentän oikeaan reunaan ja vapauttaen kaksi rakettia ja laukauksen Plasma kivääristään kohti vihollisen vasta liikkeelle lähtevään Night Spinneriin. Yhden hienon räjähdyksen jälkeen Night Spinneristä ei ollut kuin pientä metalli romua jäljellä. Toisella puolella kenttää taas Crisis taistelupuvuissa olevat ryhmän komentajat liihottivat parempiin asemiin tulittaen raketeilla vihollisen liitopyöriä tuhoten yhden. Tulisotilaista toinen ryhmä eteni parempiin suojapaikkoihin ja toinen taas avasi tulen kohti vihollisen Warp Spidereita tappaen yhden näistä. Tämän jälkeen vielä kaikki kolme taistelupukua liihottavat takaisin parempiin suojiin.

Eldarit ovat äimistyneitä Taun nopeasta hyökkäyksestä ja loistavasta toteutuksesta. Shadow Weaver aloittaa taistelun yrittäen tulittaa tulisotilaita, mutta ei saa mitään aikaan. Guardianit kuitenkin saavat kerättyä itsensä kasaan ja juoksevat eteenpäin tulittaen samaista tulisotilas ryhmää kaataen jopa viisi näistä aiheuttaen tulisotilaiden joukossa epäluuloa ja lopulta rikkoen näiden moraalisen selkärangan aiheuttaen näiden pakoon juoksemisen. Liitopyörät kostivat kaverinsa kaatumisen ampumalla toista taistelupuku Taua, mutta eivät onnistu kaatamaan tätä.
(Ensimmäisen kierroksen jälkeen tilanne 1-0)

2. Kierros
Tulisotilas ryhmä jatkaa pakoaan juosten pois taistelualueelta häpäisten Tau Imperiumin nimen, mutta toinen ryhmä aikoo pitää tuota nimeä yllä ampuen kosto laukaukset Guardianeja vastaan kaataen kaksi näistä. Tau Komentaja liihottaa jälleen etsimään piiloon menneitä Warp Spidereita ja löytää nämä laskeutumis alustan takaa ampuen rakettinsa ja plasma laukauksen Warp Spidereiden päälle, mutta ei onnistu tappamaan yhtään näistä Eldareista. Toisella puolella taistelukenttää Taun taistelu puvut liihottavat jälleen esiin tyhjentäen niin rakettinsa kuin Burst Cannoniensa ammukset Eldarien liitopyöriin tiputtaen yhden alas, tämän jälkeen tapahtuu harvinainen asia vahingoittuneen taistelupuvun syöksyen lähitaisteluun Eldarin liitopyörän kanssa varmistaen sen että tämä ei pääsisi ampumaan takaisin. Tämä kaksintaistelu tulisi kestämään pitkän tovin. Lopuksi Komentaja että toinen taistelu puku liihottivat takaisin hakemaan suojaa.

Eldarit jatkavat liikkumistaan eteenpäin yhden vihollis ryhmän pakenemisen johdosta aloittaen vihollisen painostamisen Shadow Weaverillä joka ampuu vapaana olevaa taistelupukua, mutta ampuu reilusti ohitse maalistaan. Guardianit taasen liikkuessaan avaavat tulen kohti Tulisotilaiden suuntaa, mutta nämä ovat hyvin suojissa ja kestävät tulituksen mainiosti. Warp Spiderit kuitenkin yllättävät hieman sivulta tulittaen ensin kaksi vahingoittavaa laukausta Taun Komentajaan ja sitten juoksevat lähitaisteluun viimeistellen komentajan siihen paikkaan. Tulisotilaita painostetaan nyt edestä ja oikeasta sivustasta. Liitopyörän ja Taistelupuvun kaksintaistelu jatkuu eeppisenä.
(Toisen kierroksen jälkeen tilanne 1-1)

Komentaja pulassa

3. Kierros
Tau aloittaa nopean vasta hyökkäyksen vapaan taistelupuvun liikkuen esiin ja tulittaen raketeillaan Shadow Weaveriä tuhoten aseen ja jättäen kaksi Guardiania ihmettelemään mitä tapahtui. Tulisotilaat liikkuvat kohti Eldarien Guardianeja ja avaavat tulen kaataen tällä kertaa viisi Guardiania, mutta Farseerin vaikutus ei anna näiden paeta. Taistelupuku ja leijuntapyörä yhä jatkavat kampailuaan.

Tulisotilaat ovat nyt erittäin pahassa paikassa kiilaantuneena Warp Spidereiden ja Guardianien väliin. Molemmat Eldar ryhmät avaavat tulen kaataen kaksi Tulisotilasta. Nämä sitten rynnäköivät kimpuun. Toisella puolella Shadow Weaveriä käyttäneet Guardianit rynnäköivät vauhdilla kohti Liitopyörää ja Taistelupukua aikoen avustaa taistelupuvun kaatamisessa, mutta Taistelupuku taitavasti kolauttaa toisen kuoliaaksi ja aihettuaen toiselle pakokauhua koneen viereltä tämän juosten pakoon ja jättäen liitopyörän ja taistelupuvun kampailemaan toistensa kanssa. Toisella puolella Guardianit ja Warp Spiderit kaatavat Tulisotilaista kuusi ja aiheuttavat viimeisenkin moraalin menettämisen ja pakoon yrittäessään viimeisetkin tulisotilaat kaatuvat selkään ammuttuina. Taun kohtalo on siis kahden taistelupuvun käsissä.
(Kolmannen kierroksen jälkeen tilanne 1-3)

Farseer johtaa Guardianeitaan kohti Tulisotilaiden viimeistä taistelua

4. Kierros
Taun taistelupukujen niskaan on tullut nyt paljon painetta toinen näistä kuitenkin vähentää painetta ampuen pakenevan Guardianin selkään kaksi rakettia varmistaen että tämä ei osoittaudu viholliseksi jälkeen päin. Eeppinen kaksintaistelu jatkuu yhä liitopyörän ja Taistelupuvun välillä.

Warp Spiderit lähtevät liikkumaan nopeasti kohti suitteja käyttäen hyväkseen reppujensa Warp liikuntaa. Guardianit ja Farseer hakevat suojaa kentän keskellä olevasta ihmis imperiumin rakennuksesta. Kaksintaistelu käy yhä kuumana
(Neljännen kierroksen jälkeen tilanne 2-3)

5. Kierros
Taun taistelupuvut huomaavat Warp Spiderien lähestymisen ja vapaana oleva lähettää kaksi rakettia sinne naarmuttamatta Warp Spidereita. Lopulta toinenkin taistelupuku toteaa että nyt oli aika lopettaa tämä kaksintaistelu ja iski heidän lennokkaassa taistelussaan Guardianin pois liitopyöränsä päältä iskien tämän lujaa maahan jättäen vain verisen läntin maahan.

3½ vuoroa kestänyt kaksintaistelu loppuu vihdoin

Eldarit eivät kuitenkaan peruuta heillä on mies ylivoima ja Warp Spiderit yhä tulevat lähemmäs mutta näiden aseet eivät vain kanna Taun taistelupukuihin asti.
(Viidennen kierroksen jälkeen tilanne 3-3)

6. Kierros
Nyt Taun taistelupuvut hakevat mahdollisimman hyvät paikat ampua Warp Spiderit tohjoksi. Ensin toinen puku avaa rakettiensa ja Burst Cannonin tulen Warp Spidereita päin tappaen kaksi näistä ja heti toiselta sivustalta tulee samanlainen ryöppy kaataen kaksi viimeistä tuhoten koko ryhmän.

Warp Spidereiden kaaduttua Farseer toteaa että heidän on peräännyttävä ja kerättävä joukkojaan jos aikovat haastaa vielä Taun joukot tällä planeetalla.
(Kuudennen kierroksen jälkeen tilanne 4-3)

Taistelu päättyi Taun niukkaan voittoon aivan loppu puolella.

Kiitokset Pasille muistiinpanojen laittamisesta ja Petterille (Furinji) hyvästä vastuksesta ja erittäin eeppisestä pelistä.

[Elikkä tästä alkaa minun Ookami_Tez, tai tuttavallisemmin Tero, Blogi kirjoitukseni yritän tänne kirjoitella joka päivä ainakin jotain viisikulmio alueelta Figut-Internet-Videopelit-Roolipelit-Anime/Manga. Eli welcome ja silleen. Ja tosiaan jos joku haluaa katsoa hieman enemmän Eldarien puolelta kuvattua raporttia se löytyy Furinjin blogista osoitteesta: http://Furinji.blogspot.com]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti