lauantai 27. marraskuuta 2010

Kartoitetaan lisää alueita: TGWTG.com

Elikkä siirrytäänpäs seuraavaan aihe alueeseen näin Lauantaiseen aamuun. Internettiä ei ole vielä tullut sivutettua muuta kuin linkkien muodossa hieman, mutta otetaanpas yksi tälläinen asia esiin, elikkä TGWTG.com tai pidemmin That Guy With The Glasses-nettisivusto. En nyt muista kaikkie hienoja yksityiskohtia sivuston synnystä sun muusta ja laiskana miehenä en niitä jaksa alkaa wikipediasta lukemaan, mutta kuitenkin. Sivuston nimikko henkilö That Guy With the Glasses, tai Doug Walker, mutta ei ketään kiinnosta hänen oikea nimensä. Aloitti videoiden tekemisen Youtube-sivustolla Nostalgia Critic videoina ja ehkä vielä yleisemmässä tiedossa olevilla Movie in 5 Seconds video pätkillä. Kun Youtube alkoi poistaa herra Walkerin videoita, mukamas tekijänoikeuslakeja rikkovana, jota ne eivät ole koska videopätkiä käytettiin arvostelemis ja parodia käytössä, joka ei ole tekijänoikeuslakeja rikkovaa, jolloin Walker ja jotkin hänen ystävänsä perustivat thatguywiththeglasses.com sivuston.

Sivustoon on nyttemmin kerääntynyt todella suuri määrä erinlaisia nörttejä arvostelemaan, puhumaan, parodioimaan ja luomaan viihdettä kaikesta mikä on tarpeeksi nörttimäistä. Sivusto itseasiassa on kasvanut niin isoksi että peleihin keskittynyt osa Blistered Thumbs teki oman sisarsivustonsa koska sivuston laajuus oli niin suuri. Suosittelen katselemaan sellaisia videoita joiden vain aihe tuntuu kiinnostavan ja katselkaa eri tekijöiltä jotta löydätte niitä joista tykkäätte enemmän. Itse menen melko Stereotyyppisellä linjalla paljolti seuraillen itse Dougin tekemisiä ja sitten Linkaran, eli Lewis Hamilin, tekeleitä. Tosin löytyy monia muitakin kenen tekeleitä tulee katseltua. Myös hyvä tapa tutustua eri tekijöihin on katsoa kumpi vain tai molemmat sivuston syntymäpäivä videoista jotka kulkevat nimillä TGWTG Team Brawl (Ensimmäisen vuosipäivän kunniaksi) ja Kickassia (Toisen vuosipäivän kunniaksi) Molemmat laatu kamaa ja siinä näkee juuri paljon eri tekijöitä sivustolta.

Mutta eiköhän siinä tältä erää. Lauantai on Vampire peli päivä josta voin vaikka huomenna kirjoitella ja sitten maanantaiksi tiedoosa joko 1) Kuvia Green Shadowien avaruuslaivueesta tai sitten jotain juttua Sunnuntain pelistä vissiin tarkoitus olisi pelata 2 vastaan 2, 500 pisteen ottelua ja kenttänä toimii Furinjin esittelemä kenttä täällä.

1 kommentti:

  1. Se tyyppi millä on rillit. Batman&Robin arvostelu. Timanttia. Ei mulla muuta.

    VastaaPoista