sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Deamon Prinssi vaihe 2 + Peli-ilta kertomuksia

Elikkä kuten lupailtu uusia kuvia Deamon Prinssistä, joka on nyt edennyt siihen vaiheeseen että iho on valmis ja haarnsikaa aloitettu. Sen pitemmittä puheitta itse kuvat:


Eli siinähän kyseinen monsteri on. Sen lisäksi eilen tuli pelailtua 40k:ta taas kerran Tyranideja vastaan. Peli kenttänä toimi Battle Mission kirjan First Contact, jossa pelikenttä jaetaan kuuteen 24" kertaa 24" kokoiseen osaan ja tyranidien vastustajan jokainen yksikkö arvotaan aloittmaan yhdestä näistä ruuduista, jonka jälkeen Tyranid pelaaja aloittaa pelin niin että hän heittää jokaista ei reservissä olevaa yksikköä kohden d6 joka arpoo yhden näistä kuudesta palaisesta ja tyranidit saavat tulla miltä tahansa sen ruudun reunalta ulos. Noh itselläni toisessa päädyssä Rhinon sisällä oleva Mariini ryhmä ja Deamon prince ja toisessa Havock ryhmäni ja objektiivin pitäjä ryhmä. Tyranidien aloitus vuorossa Tyranid Warriorit ja Tyranid Prime tulivat Havockien ja Warrioreiden niskaan Zoantrophen avustaana ja Deamon Prince sai riesakseen 30 Hormagaunttia onneksi ilman Synapsea. Ensimmäinen vuoro, Deamon Prince kaatoi yhden Hormagauntin puolustautessaan saamatta haavaakaan, mutta Hormat onnistuvat johtajuusheitossaan eivätkä pakene vielä. Tyranid Warriorit, Prime ja Zoantrophe raiskaavat objektiivin pitäjä ryhmäni, mutta havockit onneksi selviävät ilman lähitaistelua. Kaaoksen vasta hyökkäys vuorolla Rhino täyttyy mariineista näiden lähtien kiitämään Havockien apuun jääden silti hyvän etäisyyden päähän näistä. Havockit avaavat tulen ja saavat tarpeeksi luoteja läpi Zoantrophen kestävän voimakentän kaataen tämän alas. Deamon Prince taas viime vuoron jälkeen leikkaa kolme Hormagaunttia palasiksi ja saaden itse yhden haavan, mutta pakottaen lopulta hormat pakoon ja teurastaen nämä paon aikana.

Nidien toisella vuorolla Tyranid warriorit teurastivat vain Havock ryhmän. Kaaos vastaa siihen liikkuen Rhinollaan yhä lähemmäs ja piiloutuen savuverhon taakse piiloon. Deamon Prinssi liikkuu turvallisempaan paikkaan Trygonin pelko mielessään. Tyranidien vuorolla Trygon tulee maasta esiin ja avaa tulen Kaaoksen Rhinoa kohti samoin Warriorit, mutta savun turvin Rhino selviää tulituksesta. Kaaos jatkaa eteenpäin Rhinon heittäen itsensä mariinien suojaksi näidne tullen ulos ja ampuen täyden ryppään bolterin ammuksia ja liekinheittimen liekkejä Tyranid Warriorien päälle vahingoittaen näitä jonkin verran. Deamon Prinssi vieläkin kaukana taistelusta hiippailee hieman lähemmäs. Tyranidien vuorolla avataan tuli jäljellä olevien mariinien päälle tappaen neljä näistä vieden viimeisetkin mahdollisuudet Trygonilta päästä mariinien kimppuun. Trygon siispä meni rikkomaan Rhinoa sillä välin onnistumatta tuhoamaan sitä siltikään. Tyranid Warriorit aloittivat hyökkäyksen Mariineita vastaan, mutta mariinti saivat tehokkaasti taisteltua vastaan ja kaatoivat jopa pari noista hirviöistä jääden taistelemaan seuraavalle vuorolle.

Deamon Prince yritti liikkua lähemmäs ja loitsia loitsunsa Trygonin niskaan, mutta mokoma jäi tuuman vajaaksi osumisesta. Mariinit yrittävät taistella vastaan, mutta Tyranidit ovat liian vahvoja ja tuhoavat ryhmän siirtyen pitämään läheistä objektiivia. Trygon taasen liikkui lähemmäs haastaakseen vahingoittuneen Deamon Prinssin, joka otti haasteen vastaan loitsien tuomionvasamansa Trygonia päin vahingoittamatta sitä, mutta viiltäen pahoja haavoja tähän ennen kuin Trygonin kynnet repivät Deamon Prinssin niin huonoon kuntoon että tämä palasi Warpiin.

Häviö siis tuli, mutta täytyy todeta kentän olleen erittäin suosiollinen Tyranideille. Jakaen minun armeijani pahasti kahtia ja tehden ampuma yksiköistä melkein turhia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti