torstai 2. joulukuuta 2010

Satunnaisia pölinöitä ja yksi lisä Armeijalista

Eipä tässä oikeastaan mitään erityisen erikoista kerrottavaa tänään. Tosin tarkoitus olisi taas ryhdistäytyä ja aloittaa kahden päivän teho maalaus ja figutus, jossa uusittu 500 pisteen armeija pitäisi saada maaleihin ja siitä jatkaa sitten 750 pisteen hommaan, joka lisää 500 pisteen armeijaan ryhmällisen Kaaoksen Havockeja jossa on neljä Heavy Bolterin käyttäjää ja täydentäen vajaata normaali mariini ryhmää. Jos vaikka saisi sen 500 pistettä tässä täyteen niin voisin niistä napsasta vaikka jokusen kuvan ja sitten esitellä niitä täällä taas.

Sitten tälläisenä pienenä ideointi tuloksena olen päätynyt jälleen yhteen lisä 1000 pisteen listaan, joka tuntuu itselle kaikkeista hauskimmalta pyöräyttää pelikentälle. Tälläinen siitä tuli:

Green Shadows Armylist

HQ
Deamon Prince 110pts
Doombolt 10pts
Wings 20pts
=140pts

Chaos Sorceror 100pts
Bike 30pts
Familiar 5pts
Mark of Nurgle 20pts
Nurgle's Rot 15pts
Doombolt 10pts.
=180pts

ELITES

TROOPS
Chaos Space Marines
9 Marines 135pts
1 Aspiring Champion 30pts
2 Flamer 10pts
1 Power Fist 25pts
1 Chaos Rhino 35pts
=235pts

Chaos Space Marines
9 Marines 135pts
1 Aspiring Champion 30pts
2 Plasma Gun 30pts
1 Power Fist 25pts
=220pts

FAST ATTACK
Chaos Bikers
4 Marines 132pts
1 Aspiring Champion 48pts
2 Melta Gun 20pts
1 Power Fist 25pts
=225pts

Models: 27
Vehicles: 0
Wounds: 32
Points: 1000

Elikkä mitäs tuosta voisi puhuskella. Noh kaksi suhteellisen perus ryhmää 10 hengeä kaksi special weaponia ja aspiring champion Power Fistillä. Toisessa ryhmässä Plasma Gunit suojatuliaseina näiden pitäessä koti objektiivia tai jotain lähellä olevaa objektiivia hallussa, toinen taas hyppää Rhinon kyytiin ja huristelee vihollisen kimpuun siinä. Tämän lisäksi Demoni Prinssi liihottelee suojasta toiseen yrittäen hyökätä juuri sinne missä vihollinen sitä vähiten haluaa ja sitten Sorkun johtama pyörä jengi kiitää eteenpäin yrittäen tuhota vihollisen ryhmiä nopeasti ja mahdollisesti siinä matkalla räjäyttää tankin taikka kaksi Melta Guneillaan.

Isoin syy miksi tämä iskoistuu on että tykkään Bikereista vaikka kalliita ovatkin ja se että olen kehittänyt hienoja ideoita miten konvertoida tuo Sorceror. Tällä hetkellä olen sillä fiiliksellä että itse sorceror tulee olemaan nousseena pyöränsä päälle seisomaan Vasara toisessa kädessä (vasarasta lisää alempana) ja toinen käsi ojennettuna eteen tämän loihtiessa Doombolt loitsua, sitten kun joku miettii miten pyörä liikkuu eteenpäin he huomaavat kaasutin kahvaa vääntävän Nurgling-familiarin, joka avustaa mestariaan pyörän liikuttamisessa vapauttaen tämän kädet muuhun.

Ja tosiaan miksi Vasara Sorcerorille? Noh kyse on siitä että tässä pyörän päällä on Green Shadowien 2nd in command ja Forge Companyn johtaja Ignis. Hän oli ennen kaaokseen kääntymistä psyykikko jo valmiiksi, mutta silti hän piti hallussaan Master of the Forge titteliä ja joukon kehitellessä oma toimisesti teknologiaa Ignis oli se joka oli siitä pääasiassa vastuussa. Lankeamisen jälkeen Ignis kehitti psyykkisiä taitojaan ja takoi toisen komppanian johtajalle Culterille tämän miekat, jotka oli nimetty Iron Warrioreiden ja Salamanterien Primarkkien mukaan (nämä kaksi koska heidän Geen-Seed löytyy Culterista). Ignis myöhemmin sairastui uskottavammin Nurglen itsensä toimesta pahasti joutuen kehittämään itselleen aina vain kehittyneempiä hengityslaitteita ja lopulta heikkona hetkenään Ignis haki turvaa Isä Nurglelta johon vastattiin. Nurgling Ragq annettiin tämän apulaiseksi ja samalla vahtiaksi ja näin Igniksestä tuli langenneen space marine chapterin toinen suoraan demoneihin liitonnainen jäsen chapterin johtajan Umbran jälkeen.

Noh tulipas tästäkin yllättävän paljon tekstiä. Igniksestä figuna voisi mainita että hänelle tulee ainakin jonkinlainen suusuoja, joka on osa hänen hengityslaitteistoaan ja tottakai konvauksessa Nurglen palvonta tullaan tekemään selväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti