torstai 9. joulukuuta 2010

Hieman figuilua mallia improvisaatio

Tuli eilen mentyä Kardinaalin luo vähän figuilemaan maalauksen ja konvaamisen merkeissä. Ihan mukava vaihteeksi näinkin puhuimme figuttamisesta yleensä ja sain tehtyä itsellekkin pyöräilevää Kaaos sorkkuani eteenpäin. Vielä on tehtävää, mutta nytten se alkaa jo pikku hiljaa näyttäään sellaiselta kuin sen pitäisi. Niille jotka eivät ole kuulleet ideasta vielä voisin selittää hieman kuvia tulee sitten kun saan figun pohjamaalaus kuntoon.

Elikkä figun perustana käytetään lojalisti mariineiden moottoripyörää, jossa on käytössä Dark Angelien kaavullinen ratsastaja, joka mielestäni sopi sorcerorille juuri täydellisesti. Oikea käsi on normaali sarvesta kiinni pitävä käsi ja toisena kätenä toimii normaali kaaos boksin iconin kantaja käsi, tosin siiinä olevaa keppiä on hieman lyhennetty ja sen yläpäähän on lisätty vanha Fantasy Battlen Kaaoksen vasara ja toiseen päähän pieni veitsimäinen terä, jonka tarkoitus on olla käytössä maassa makaavien vihollisten viimeistelyyn. Olkasuojuksina toimii oikeassa kädessä kaaos mariineiden normaali nurgle olkasuojus jossa kolme silmää ja pari piikkiä ja toisella puolella on puhdas olkasuojus, johon on ammuttu nurglen tyyliin kolme kuoppaa.

Päänpohjana toimii myöskin normaalista kaaos mariini boksista tuleva neljäsarvinen komentajan kypärä, josta leikkasin kaksi alempaa sarvea irti ja liimasin toisen näistä ylempien sarvien väliin vaalien Nurglen perinteistä ulkonäkö seikkaa, jossa on jotakin aina kolme. Kypärä tosin ei jää vielä siihen koska ensinnäkin sen edesä menee paksumpaa ja ohuempaa kitarankieltä, joka toimii tietenkin putkina, jotka peitetään green stuffilla ja siihen tehdään vielä lisää hengitys kalustoa. Putket taas menevät käsien yläpuolelta sorcerorin reppuun, joka on myös kaaos mariini boksin komentajalle tarkoitettu, jonka ala osassa on neljä sopivaa putkea joihin nuo kitaran kielet liittyvät.

Pyörää tulee taas muokattua niin että sen etu lokasuojassa on pieni terä, joka on tarkoitettu auttamaan siinä kun ajaa joitain heikompia vastustajia päin kuten normaaleja imperial guardin sotilaita. Itse velhon eteen olen tehnyt rautalangasta tuen ja lisännyt kaaos lordin paketissa tulleen loitsukirjan avoimena eteen, jota velho lukee ajaessaan kohti vihollista. Velhon takana löytyy taasen hänen familiarinsa Nurgling joka näyttää hieman hölmistyneeltä ja yrittää kurkkia velhon repun takaa eteenpäin. Tämän nurglingin peittämän tasanteen päätteeksi on vielä lisätty kaaoksen pieni kolmiosainen piikki koriste taakse, joka toimii varotoimena että nurgling ei tipu vauhdista edes Turbo-Boostin ajan.

Että semmoista olen minä tässä projektina tehnyt kuvia tulee kun se etenee. Ei muuta seuraaviin päivityksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti