keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Uudempi Loordi figu

Elikkä tuli tuossa saatua eilen valmiiksi uudemman 500 pisteen listan loordi josta kuvia löytyy alta, mutta ennen sitä voisin hieman kertoa siitä. Elikkä kyseessä on kahta Power Swordia heiluttava Culter niminen mariini komentaja joka johtaa toista Green Shadowien kompaniaa. Peliteknillisesti hänet on aseistettu Bolt Pistoolilla, Power Weaponilla ja Melta Bombeilla. Hän on myös erikoinen tapaus siinä mielessä että hän on alkujaan Salamanteri ja omaa siis Vulcanin geeni perimän, mutta Green Shadowien langettua häneen lisättiin yhdistyksen merkiksi myös Perturabon geeni perimä, elikkä hänellä on sen takia Iron Warrior puoleista vaikutusta. Ignis, Green Shadowien seppä mestari ja Umbraa lukuun ottamatta vahvin psyykikko armeijassa, takoi hänelle kaksi voima miekkaa, jotka nimettiin kahden Primarkin nimien mukaan kuvastaen Culterin pohjaa molemmista primarkeista. Toinen miekoista on vanhanmallinen selkärepusta voimansa hankkiva, johon Culter vuosien aikana tottui käytettyään sellaista oikeassa kädessään tosin vasemmassa kädessä oleva Vulcan-miekka on taasen nykyisempi itse sähkövarauksen tekevä, koska Culter taisteli aikoinaan enemmän Power Swordin ja perinteisen miekan tai veitsen kanssa joten hän on tottunut tekemään ketterämpiä liikkeitä vasemmalla kädellään.

No niin nyt kun kaikki ovat nukahtaneet minun fluffi kerrontaan voin esitellä kauhean figun kuvat ilman että ketään pääsee niihin asti, elikkä Culter:

Edestäpäin Culter näyttäen tämän toisen miekan

Tässä näkyy taas toinen miekka ja Culterin kasvot

Ja vielä kiva takaa päin otettu kuva, jossa näkyy selässä oleva meltabomb ja Bolt Pistol
Semmoista tänään.

2 kommenttia:

  1. Jees, hyvä että setti edistyy. Tuo varoituskeltamustaraita on ideana mielestäni erittäin hyvä vihreän kanssa, mutta ehkä ne tarvitsisi vähän tiheämmät raidoitukset? Muutenkin vähän tarkkuutta siihen maalaamiseen. ;)

    Figuuri on yleisilmteen mielestäni ihan mukiinmenevä mutta tuosta repusta on kyllä pakko nillittää, että miten tuollainen power armour-heppu ajatteli taipua ottamaan nuo esineet tuolta repun päältä?

    VastaaPoista