maanantai 6. joulukuuta 2010

Itsenäisyyspäivä ja Figupäivän anti

Elikkä näin Suomalaisille ja sen itsenäisyyttä juhlistaville hyvää itsenäisyyspäivää. Tosin itse en sitä vietä mitenkään erityisessä muodossa, varsin hienoa tottakai että olemme itsenäisiä, mutta en ole itse henkilökohtaisesti kiinnostunut siihen liittyvistä juhlista. Mutta sitten eilen sunnuntaina meillä oli figupäivä ja sen anti oli melko tyydyttävä. Kolme peliä pelattiin yhteensä Kaaos vastaan Eldarit (Minä pelaamassa Kaaoksella), Örkit vastaan Tyranidit ja sitten vielä Kaaos vastaan Örkit (ja tietty minä jälleen pelaamassa kaaoksella). Itsellä ensimmäinen peli meni asettelun takia ja huonojen panssariheittojen takia päin puuta ja häviö tuli kentällä ollen enää jäljellä yksinäinen Dreadnoughtini. Örkit taasen olivat tuota peliä ennen teurastaneet toimivasti Tyranidit. Tässä pidettiin pieni kebabbi tauko ja siitähän sitten jatkettiin uusintamatsiin Örkkien kanssa, kun viimeksi nuo örkit saivat päihinsä Kaaokselta. Matsi oli hulvaton alkaen siitä että sain ryöstettyä aloituksen vain ampuakseni Kaksi Plasma Cannonin kutia Dreadnoughtilla suoraan omaan pääryhmään tappaen 3 tyyppiä ryhmästä. Täytyy todeta että vaikka örkeilläkin pyöri nopat paikotellen vastaan niin taisi minulla tapahtui vähän liian useasti että seitsemästä 3+ armor savesta vain kaksi onnistui. Noh kuitenkin hauskaa oli ja ilta kulutettiin Indiana Jonesia katsomalla ja puhellen figuista ja vähän kaiken näköisestä muusta.

Yön aikana vielä ehdein aloittelemaan Kaaos Velho Moottoripyöräilijä-projektini ja aika hyvin se jo edistyi vielä tarvisi jostain päättää tehdä kyseisen hepun Force Weapon ja sitten minun täytyisi äkätä mihin olen laskenut Squigin josta piti tehdä kyseisen velhon lemmikki Nurgling. Noh näkeä saa mitä tästä vielä tulee.

Sitten vielä kaksi jotain Armeijalistaa jota tästä tuli munittua taas jossain vaiheessa iltaa/yötä.

Green Shadows 750 points

HQ
Deamon Prince 110pts
Wings 20pts
Doombolt 10pts
=140pts


TROOPS
Chaos Space Marines
9 Marines 135pts
1 Aspiring Champion 30pts
2 Flamer 10pts
1 Power Fist 25pts
1 Chaos Rhino 35pts

1 Icon of Chaos Glory 10pts
=245pts

Chaos Space Marines
9 Marines 135pts
1 Aspiring Champion 30pts
2 Plasma Gun 30pts
1 Power Fist 25pts
1 Icon of Chaos Glory 10pts

=230pts

HEAVY SUPPORT
Chaos Havoc Squad
5 Marines 75pts
4 Heavy Bolter 60pts

=135pts

Models: 26
Wounds: 29
Points: 750


Green Shadow 500pts

HQ
Deamon Prince 110pts
Wings 20pts
Doombolt 10pts

=140pts

TROOPS
Chaos Space Marines
9 Marines 135pts
1 Aspiring Champion 30pts
2 Flamer 10pts
1 Power Fist 25pts

1 Icon of Chaos Glory 10pts
1 Chaos Rhino 35pts

=245pts

Chaos Space Marines
7 Marines 105pts
1 Heavy Bolter 10pts

=115pts

Models: 18
Wounds: 21
Points:500

Jotain tuommoisia Deamon Prinssi jekkuilua sitten 1000 pisteeseen tulisi tuo muutama topikkia alempana oleva Deamon Prince, Moottoripyöräilijä, Rhinottava lähistelyryhmä ja Objektivn pitäjä ryhmä.

2 kommenttia:

  1. Tuo Prinssi-500 on kyllä jo tehokkaan näköinen! Olisi ilkeää kokeilla tuota listaa vastaan. En keksi oikein mitään kehitettävää, muuta kuin kysyä että saako kaaokselle heavy aseen trooppi-ryhmään jos se on alle 10-päinen? (Olen koulussa niin en ole kirjan äärellä)

    VastaaPoista
  2. Aaah aivan hyvä huomautus, enpä tullut edes tätä tehdessä ajatelleeksi, eivät muuten saa eli tuo Heavy Bolter tarvii tuolta vaihtaa pois toiseen vaihtoehtoon, joka olisi varmaan Plasma Gun mutta sitten tarvii löytää jostain pisteet siihen. Noh onneksi tuon Icon of Chaos Gloryn voi ottaa pois melko vapaasti ja sillä 5 pisteellä mikä jää yli, jonka voisi vaikka laittaa Pintle-Mounted Twin-Linked Bolteriin tohon Rhinoon.

    VastaaPoista