lauantai 4. joulukuuta 2010

Kaaokselle Mission Objektiivi

Elikkä tuli tässä peliporukan kanssa puhuttua Mission Objektiiveista ja sovittiin niiden olevan 60mm basen kokoisia, noh itselläni sattui olemaan muistaakseni kvartsi-kristallista tehty kaulakoru, josta tuli mieleen tehdä jonkinlainen Kiteytynyt Warp Kristalli. Noh siinä sitten tuumasta toimeen ja muovailumassaa vaan esiin ensin otin noin 60mm halkaisijaltaan olevan palasen pohjaksi (tunsin basen käytön turhaksi, koska siihen tulisi kokoalueelta silti muovailumassaa) eihän siihen pienen muotoilun jälkeen tarvinnut kuin laittaa kvartsi kivi pystyyn ja sitten aloittaa hienosäätöä. Aloin tekemään ensin kaivettuja askelmia jotka veisivät lähemmäs kristallia ja sitten tein tasoitetun kaivetun alueen noin kolmanneksen kristalin ympärille ajattelin että nämä olivat joidenkin imperiaalien tekemisiä heidän odottaessa Inkvisition saapumista toteamaan mitä tehdä kristallille. Noh sitten aloin tasoittelemaan pinnasta pois ylimääräisiä epätasaisuuksia, kuten sormenjälkiä ja pian se näyttikin jo paljon paremmalta sitten sain mielenkiintoisen idean ja tein Kristallia kohti neljä jalanjälkeä melko suurta ja painautunutta ajatellen Space Mariinin tehneen ne ja sitten nopea lojalisti mariinin kypärä maahan ainoana jäänteenä mariinista joka ensimmäisenä kosketti kristallia.

Maalaus vaiheessa tämä osottautui erittäin itsensä ratkaisevaksi asiaksi kokeilin ensimmäisenä miten washeilla kvartsin värjääminen toimisi läpinäkyvyyden kannalta ja sehän onnistui mojovasti joten tein siihen ensin sinisen kerroksen ja sitten punaisen kerroksen tehden epätasaisesti sini-violetti-puna kristallin, mutta sitten vasta neronleimaus syntyi värien valuttua muovailumassalle ja tehden oman uniikin näköisen värin. Ei aikaakaan kun oli koko maasto maalattu näyttämään kaaoksen warpaamalta ja hieno säädöllä se sitten muuttui kuta kuinkin tuon näköiseksi kuin se kuvissa on.


2 kommenttia:

  1. Menee sen verran utuisiksi nuo kuvat isompina, että paha sanoa mitään sen tarkempaa, mutta kieltämättä erittäin kaaokselta vaikuttaa. Koska täällä nähdään taas Tauta? :D

    VastaaPoista
  2. Noh lupailin että hankkisin sen 750 kasaan ja maaleihin Kaaoksesta ensin sitten alkaisin työstämään sitä 500 pisteen Kroot poppoota. Sitten kun sen jälkeen tekisi vielä Tau puritaristeja 500 pistettä niin olisi käytännössä 1000 pistettä Tau armeijaa niin voisi taas tehdä Kaaosta siihen 1000 pisteeseen saakka.

    VastaaPoista