sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Sunnuntai raapustus

Eipä tässä kai mitään erikoista kerrottavaa ole mistään, joten raapustelen ihan näin vain ajankuluksi. Tänään olisi taas tarkoitus viettää päivää Kardinaalin kämpällä pienillä muoviukoilla leikkien. Eilinen yö meni oikein sutjakkaasti Dungeons & Dragons Onlineä pelaamalla ja saavutin jopa 6 levun puoli-örkki papillani ja ei siinä pitkä matka 7 levullekkaan ole. Mutta voisin vaikka puhua suomalaisesta koulun käynnistä pääasiana tänään. Suomessa puhutaan paljon siitä että koulutus verottaa työssä käynti ikää ja tämän takia eläkkeelle pääsy ikää pitäisi nostaa että valtio pystyy maksamaan tuet niin vanhuksille kuin nuorille opiskelijoillekkin. Mutta nyt aloitettuani tänä syksynä Ammattikorkeakoulussa opiskelun niin jää vähän ihmettämään että mikä siinä koulutuksessa oikeen kestää. Itselläni on viimeinen kolme viikkoa varmaan ollut 3 päiväisiä viikkoja ja minään päivänä ei ole yli 6 tuntia koulussa oltu ja harvoina edes sitä määrää. alle 15 tunnin kouluviikkoja viettäneenä tulee ihmeteltyä että eikö sitä voisi vähän lisätä että pääsisi koulusta pois nopeampaa. Nytten itselläni on enää kolme koulupäivää jäljellä ensiviikolla, siinä neljä kahdentunnin pituista koetta ja sen jälkeen alkaa pitkä joululoma aina 10.1 asti, joten eipä tarvi koulussa rehkiä niin paljon. Tietenkin tämä on vain yksi esimerkki, mutta se panee miettimään. Noh eiköhän siinä ole tarpeeksi raapusteltavaa jo. Huomenna tulee varmaan jotain tavaraa 40k peleistä Kardinaalin matalassa majassa ja katsoo jos saisin Green Stuffauksen tehtyä Kaaos Sorkulleni niin siitäkin voisi napsia tänne kuvia lähipäivinä. Seuraaviin päivityksiin.

2 kommenttia:

  1. Mjoo-o tuo vaihtelee niin pirusti AMKettain, Maijulla oli koulun alussa 8-16 päiviä suurin osa (sairasta) ja siihen päälle vielä läksyt niin Mein Gott...Myös kieliopinnot ovat yliopistoissa ilmeisesti aivan sairaita koska niistä saa järjettömän vähän opintopisteitä. Ilmeisesti näin myös luonontieteellisillä aloilla.

    Ja minulle jäi sellainen fiilis että aika iso osa Porissa oli samaan aikaan tekemässä erinäköisiä töitä etc.

    Ehkä olis pitäny jäädä lukemaan liiketaloutta ni olis helpompaa ;D

    VastaaPoista
  2. Noh Maijulla kuitenkin eroa koska on Tietotekniikassa paljon tiede pohjaisempaa koulutusta kuin meillä. Joten tottakai kontakti tunteja on enemmän. Meillä on muutama tyyppi entisiä Tekun puolen tyyppejä ja sano just että siellä oltiin parhaillaan 8-10 tuntia koulussa yhen päivän aikana. Ja ihan porissa.

    VastaaPoista