perjantai 10. joulukuuta 2010

Star Wars PnP RPG

Jaahas mietein tässä että mistä tänään kirjoittelin ja tuli mieleeni että en ole vielä tälläisestä roolipelaus kokeilusta puhunutkaan täällä. Elikkä isoveljeni on tässä jo aloittanut kahdelle roolipelien ulkopuolelta tulevalle tyypille pyörittää Star Wars Revised versio RPGtä (eli ei uutta Saga editiota) ja vielä vanhojen leffojen aikaa tai noh suunnilleen. Klooni sotien jälkeistä aikaa eli ennen neljännen elokuvan tapahtumia. Tapahtuma paikat pitäisi ilmeisemmin olla Hut Spacen alueilla. Hahmoja on lopulliseen ryhmään tarkoitus tulla neljä. Ehkä jonkinlaisen päähahmon virkaa pitävä entinen kloonisotilas, joka nyttemmin toimii palkkasotilaana ja tämän tiimikaverina toimiva joka paikan höylä. Hahmojen nimiä en vielä tiedä koska en ole vielä pelikertaan osallistunut. Sen lisäksi nämä kaksi saavat tovereikseen minun ja Defilerin liittyessä peliin Trandoshanin ja muokatun entisen kauppaliiton droidin. Oma Trandoshanini on noble classiltään ja juonellisesti kuuluu suureen ja arvostettuun Trandoshan sukuun. Hän on etevä aseeton taistelija ja toimii tällä hetkellä Huttien alaisuudessa freelancerina tarkkaillessaan Huttien rikollistoiminnan pyörittämistä aikeina perustaa joskus oman rikollistoimintansa. Droidi taas on kuten sanottu vanha kauppaliiton kommando droidi, joka uskottavammin vaurioitui jossain taistelussa, jonka jälkeen sen löysi joku teknikko, joka korjasi droidin ja ohjelmoitsi sen uusiin tehtäviin. Tämä on saattanut tapahtua muutama kertaakin ennen nyky hetkeä, mutta ohjelmointiin on ainakin jäänyt joitain kokki ohjelmia, jonka takia droidi on pätevä kokki. Nykyään droidi on ainakin tämän hetkisen idean mukaan Trandoshanini ostama ja toimii tämän kanssa parina enemmänkin kuin omistaja omistettu tilanteessa, tosin Trandoshan uskottelee ainakin itsensä olevan johdossa.

Semmoista tänään katselee jos tuon saisi tässä vielä tämän vuoden puolella kunnolla starttaamaan. Vampirekin jäänyt nyt vähän tauolle kun kaikkien kolmen pitäisi tehdä yksilö seikkailut toisille ja vielä toisenmaailman sodan aikaan joten miettimistä on hieman tässä.

1 kommentti:

  1. Sounds very nice - kunnon smuggler meininki pystyyn! Ajattelin joskus että sellaisen pelauttaminen olisi varmaan hauskaa aika akselilla episodi 4-6 niin olisi imperiumin väistelyä ym.

    VastaaPoista