sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Imperial Guard pohjainen areena joukkue

Heipä hei taas. Tässä tuli taas ajatus ilmottautua juuri starttaavaan Sotavasaran Peliporukoiden areena turnaukseen. 40k pohjaisena, mutta fluffiltaan täysin eri oleva areena on edessä ja ajattelin esitellä ilmottautuvan ryhmäni täällä. Eli sen pitemmittä puheitta itse ryhmään:


Joukonjohtaja
Commissar Harold Jenkin (Platoon Commander)
WS 4, BS 4, S 3, T 3, W 1, I 3, A 2, Ld 8, Sv 5+
Varusteet: Flak Armour, Laspistol, Close-Combat Weapon, Frag Grenades
Tarina: Komissaari Harold Jenkin yksi erittäin lupaava ryhmänkomentaja ikäisekseen. Hän on vasta 25-vuotias ja silti osoittaa auktoriteettiä ja väkivaltaista komennusta kuin saman verran aikaa palvellut Komissaari. Hän johtaa joukkojaan rautaisella nyrkillä ja ketään ei koskaan väitä häntä vastaan koska tietää että sen tuloksena on vain reikä silmien välissä. Hän todisti taistelutaitonsa Wermes VI, jossa hän johti 50 selviytyjään aseinaan vain joitakin aseita ja raunioista löydettyjä tavaroita käyttäen taistelemaan tiensä läpi aseistautuneen terroristi joukon saaden 20 selviytyjää armeijan suojiin. Kertomuksien mukaan 30 menehtyneestä yksi kolmas kuoli niskuroinnin takia Jenkinin omiin ammuksiin. Hän on kasannut oman ryhmän kasaan valiten parhaimmista parhaimmat, jokainen ollen henkilö, jonka hän on tavannut taistelukentällä ja nähnyt heidän taitonsa omin silmin. Jenkin toimi myös yhdessä vaiheessa kouluttajana, mutta hänet siirrettiin pois siitä tehtävästä, koska kuolleisuus sotilaiden joukossa nousi liian korkealle. Ei ole epäillystäkään että tämä jäinen mies pystyisi johtamaan joukkonsa hyvinkin pitkälle.

Toinen komennossa
Senior Guardsman Hank Harrigan (Veteran)
WS 3, BS 4, S 3, T 3, W 1, I 3, A 1, Ld 7, Sv 5+
Varusteet: Flak Armour, Shotgun, Close-Combat Weapon, Frag & Krak Grenades
Tarina: Senior Guardsman Harrigan on monien taisteluiden selviytyjä ja tuo sana kuvaa häntä parhaiten. Hän ei ole tunnettu niin paljolti taistelu taidoistaan vaan enemmänkin luonteestaan ja tavastaan selvitä asioista. Hän itse sanoo onnen neidon suojelevan häntä. Hän on ketjupolttaja ja hänet erottaa ensimmäisenä aina suussa olevasta Tupakasta tai ajoittaisesta voittajan sikarista. Hän pitää normaalisti bandaanaa päänsä ympärillä pitämässä hänen sekaisia hiuksiaan pois silmiltä ja muutenkin sotkeutumasta mihin tahansa mihin ne voisivat sotkeutua. Tosin ei pidä ymmärtää väärin. Harrigan on erittäin pätevä työssään, jopa pätevämpi kuin monet sotilaat, mutta häntä ei vain tunneta niistä asioista. Hän myös hädän tullen osaa ottaa ohjat ja ohjeistaan ryhmän toimimaan, mutta se on vain jäänyt kun lukemattomat eri komentajat ovat häntä komentaneet ja kuolleet Harriganin jääden vieläkin palvelemaan. Vapaa-aikansa Harrigan käyttää uhkapelejä pelaillen ja tupakoiden.

Ase Expertti
Guardsman Jake Truman (Guardsman)
WS 3, BS 3, S 3, T 3, W 1, I 3, A 1, Ld 7, Sv 5+
Varusteet: Flak Armour, Grenade Launcher, Close-Combat Weapon, Frag Grenades
Tarina: Guardsman Truman, jos kyselet tästä miehestä niin sinulle sanotaan jota kuinkin näin: “Helvetin ruma jätkä, mutta älä helvetissä mene sitä sille kertomaan.” Tämä kuvaus pitää pitkälti paikkansa. Jopa epämuodostuneeksi kutsuttu Truman on elänyt koko nuoren elämänsä melko paheksuttuna ulkonäöstään ja jossain vaiheessa hänellä naksahti päässä hän päätyi armeijan alaisuuteen kun hän oli räjäyttänyt yhden tuttunsa talon tämän haukuttua tätä ulkonäön perusteella. Truman todettiin erittäin päteväksi aseiden ja räjähteiden kanssa ja tästä kehittyi nopeasti taitava aseen huoltomies. Hänet värvättiin juuri näiden taitojensa takia tähän ryhmään. Ensimmäinen asia jota Jenkin sanoi Trumanille tätä rekrytoidessaan joukkoonsa oli: “Truman olet rumempi kuin mummuni, joka on haudassa, mutta helvetti että sinä osaat käsitellä aseita.” Tämä on yksi harvoja kertoja kun ketään on loukannut Trumanin ulkonäköä tämän armeijan palveluksessa olo aikana.

Ryhmänjäsen
Guardsman Shimaru Yamato (Command Squad Guardsman)
WS 3, BS 3, S 3, T 3, W 1, I 3, A 1, Ld 7, Sv 5+
Varusteet: Flak Armour, Laspistol, Close-Combat Weapon, Frag Grenades
Tarina: Guardsman Yamato eräällä planeetalla olevan alempi arvoisen aatelis-suvun nuori kasvatti, joka otettiin armeijan palveluksiin, jotta tämä saataisiin paikallisesta politiikasta ulos. Hänen taistelu kasvonsakin ovat kiltin ja ystävällisen näköiset ehkä jopa liiankin, mutta missään nimessä ei saada olettaa että hän olisi ystäväsi. Yamato on ovelampi kuin kettu ja käyttää kaiken mahdollisen yllätysmomentin hyödykseen. Hän on tällä hetkellä tarkkailussa mahdolliseksi koulutettavaksi salamurhaajaksi armeijan käyttöön. Hänen lempi aseensa on perinteinen miekka Laspistoolilla tuettuna ja näitä kahta käyttäen hän on tappava lähietäisyyksillä.

Ryhmänjäsen
Penal Legioneer Albert Lawson (Penal Legioneer)
WS 3, BS 3, S 3, T 3, W 1, I 3, A 1, Ld 8, Sv 5+
Varusteet: Flak Armour, Lasgun, Close-Combat Weapon
Erikois Säännöt: Gunslinger, Scout, Stubborn
Tarina: Penal Legioneer Lawson ryhmän viimeisimmin lisätty jäsen vanhan jäsenen kuoltua Jenkinin Laspistooliin. Albert Lawson oli kotiplaneetallaan yksi tunnetuimmista rikollisista armeijan palkkalistoilla ollut sotilas, joka tappoi viisikymmentä kolme miestä vain yhden kuukauden aikana. Hänen tappavan nopea ampuma-aseiden käyttö ja tappamis into olivat liian iso syötti armeijalle, joten hänet lavastettiin kuoliaaksi omalla kotiplaneetallaan ja hänet listattiin Penal Legiooniin. Joukko sotilas rikollisia, joita halutaan käyttää ties minkälaisiin käytänteisiin. Lawson ensimmäisen kerran oli toimimassa Penal Legioonan jäsenenä Wermes VI:ssä. Hän oli yksi 50 selviytyneestä, jotka Jenkin keräsi yhteen ja ohjasi läpi terroristien. Lawson hankki siellä jo Jenkinin huomion, mutta tämän ollen Penal Legioonan jäsen Jenkin ei saanut värvättyä tätä heti, joten useampi vuosi myöhemmin kaksikko törmäsi taas saman planeetan pinnalla. Terroristit olivat taas aloittaneet toimintansa ja Jenkin oli ryhmänsä kanssa siellä. Jenkin palasi ilman yhtä ryhmänjäsentään ja Lawson mukanaan paikalta ja kysyttäessä ryhmänjäsenen kohtaloa Jenkin vastasi syyksi niskoittelu ja värväsi Lawsonin ryhmäänsä, joka hyväksyttiin Lawsonin yllättävän pitkän uran takia Penal Legioonissa.

Tämmöinen porukka siis sinne menossa pyörähtelemään katotaan mitä tapahtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti