keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Joulukuu...mitähän tästäkin nyt sanoisi

Joulukuu on alkanut ensimmäinen adventtikin on takana ja joulu lähestyy tosin itselle joulu ei ole koskaan ollut mikään niin erikoinen juttu. Tottakai lapsena lahjoja odotettiin kuin kuuta nousevaa, mutta siis itse joulu ei ole koskaan oikeen itseen kiskoistunut. Ihmettelen aina kun ihmiset tuntuvat olevan huolissaan loppu vuoden juhla-ajasta itse enemmänkin vain alkaen jähmettyä ja hidastua koko ajaksi, koska muut tuntuvat paljon kiireellisemmiltä. Noh kait se on ihmisten vapaa tahto että he juoksevat kiireissään kaupasta toiseen miettien koko joulupäiven tekemisiä. Itselle se oli jo viime joulusta asti lapsena selvä miten se melkolailla toimii. Aamulla ylös, joulusauna, joulupuuro, isoäidin luokse syömään jouluruokaa ja avaamaan ekoja lahjoja ja sitten illalla kotiin viettämään hiljaista yötä glögin ja pipareiden kanssa siihen asti kunnes koko helvetti pääsee vapaaksi kun lahjat saadaan avata. Se oli joka vuosi sama juttu ja vaikka nykyään se on vähän muokkautunut syystä josko toisesta niin en ole saanut ymmärrystä ihmisten kauheaan setvimiseen joulupyhistä. Itse mietin vain minä päivinä menen käymään moikkaamassa isovanhempia ja omia vanhempia lopuin aikaa on perinteistä perseellään istumista kuin muutenkin.

Noh tuo nyt ei ole kauhean jouluista ajattelua omalla tavallaan joten jätetäänpä hyvän joulun toivotukset tähän loppuun hyvän ystävämme toimesta...Jack ole hyvä

Hyviä juhlapyhiä blogin lukijoille

PS. Ja päivityksiä on luvassa juhlapyhien läpi eli jos tulee tyhjiä odottelu tunteja vaikka pakettien avaamiseen saakka niin tulkaapa kattelemaan josko GTO_T olisi keksinyt teille jotain kivaa. Tuleviin päivityksiin!

2 kommenttia:

  1. Et nyt ollenkaan ota huomioon sitä kuinka hyvä aika joulu on hankituttaa figuja ;)

    VastaaPoista
  2. Ja nyt joulu on loistava - eka aika 1,5 vuotte täysin ilma mitää yliopisto hommia !_!

    VastaaPoista